tiistai 11. elokuuta 2009

Hyvää nimipäivää Suza !


Susanna , Suski , Supukka viettää tänään nimipäivää ! kakkua tarjolla lauantai-iltana vip vieraille ;0) ja skumppaa kanssa ! Onnea onnea !

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nimipäiväonnittelut Ryti-isältä perheineen pikku Suzalle.

Meilläkin vihdoin alkoi Carolinalla juoksu (huh), ens viikolla on varmasti hauskaa noitten poikien kanssa kun on tärppipäivät tulossa (huokaus).

Oli kiva nähdä leirillä, harmittaa vaan hieman kun Suzaa ei sitten nähty ollenkaan, mutta tälläista tämä on näitten narttujen kanssa; juoksut ovat aina silloin kun ei pitäisi.
Mukavaa pentutapaamista teille (eikös se ole nyt viikonlopulla)... ollaan hengessä mukana isukin kanssa. :)

Tanja kirjoitti...

Onnea Onnea Suza!!!!

täälä yksi hormooni-hyrrä:) Lumoliini saanut tällä viikolla kaksi kertaa suoranaisesti "erektio" kohtauksen!! pippeli kovana ja pallukat paksuna:) selkä kyyryssä ja hengittänyt oudosti,ja nesteet tullut pihalle!!peläästyin ihan hirmuisesti,kun en tiennyt aluksi mikä sillä on.voi pikku reppanaa:):):) it;s hard to be poika länderi

Welmuset kirjoitti...

Lumo parka , se on varmaan tullut isäänsä ..;0) vai mitä Malla !!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea siskolle Almalta perheineen. Pian nähdään ja päästään taas matsaamaan:)

Anonyymi kirjoitti...

No joo;... isäänsä on poika tullut;) niin ja harvemmin ne äidit niitä erektiokohtauksia saakaan (haa). Kyllä ne nuoret sukukypsäksi tulevat pojat niitä "kohtauksia" saa aina silloin tällöin, ja toiset ovat enemmän hormoonien vietävissä kuin toiset.... mutta kyllä se siitä tasoittuu ajan myötä (hope so..)
Malla