maanantai 3. elokuuta 2009

Länderileirin terveisiä !

Leiri Juvalla on takanapäin ja nyt kerrataan vähän tapahtumia mitä leirillä ..
Ilmat hellivät meitä jälleen todella mukavalla ilmalla . Yöllä pe - la satoi vettä mutta muutoin keli oli mitä mukavin .
Torstaina kun illalla pakkailimme tavaroita tapahtui se mitä tässä on koko kesä pelätty ja odoteltukin .. Suza aloitti juoksut .. No onneksemme meidän mökki sijaitsi muusta porukasta erillään niemen kärjessä ja kun lupauduimme pitämään Suzaa mökissä saimme luvan lähteä leirille .
Mökki oli ihan mukava ja mikä parasta Petruksen mielestä : siinä oli takka !
Hieman jäimme pihalle itse leiriohjelmasta kun Susan kanssa emme voineet koko orkesteri olla leirin kaikissa tapahtumissa .
Illasta vietettävät tapahtumat jäävät meiltä väkisin kokematta kun lapset uupuivat ennen kymmentä , eli leirinuotiot ja makkaranpaistot jäivät taasen meidän perheen kohdalta ..;0(
Mutta lapsille pidimme Bolt elokuva illan ja Koposen Tiinan synttärikakkua maisteltiin , Juoksukilpailut pidettiin ja ehkä perheemme leirin kohokohta oli lapsi / koira kilpailu johon oli panostettu koko kaksi vuotta siitä kun leirillä viimeksi olimme .. Petrus ja Kira voittivat pienten lasten kilpailun ja Henny osallistui isompien lasten kilpailuun ja sai hienot palkinnot myös ! Kiitos Ernalle mukavasta kilpailusta .
Ihania koiria nähtiin ja pentueen Mustikin kävi vierailulla lauantaina . Upea poika kertakaikkiaan ! Pihlaa näimme myös ja alun arastelun jälkeen pääsimme ja rapsutus etäisyydelle . On ne hienoja kasvatteja , olemme kovin ylepeitä .
Kahden viikon päästä onkin meidän pentuetapaaminen Joensuun näyttelyn yhteydessä , sinne odotamme sitten Lumon paikalle myös -
Puodin tavaraa saatiin hyvin kaupaksi ja tänään pakkailenkin nuo t- paidat jotka oli perjantaina tänne mulle tulleet .. niinpä niin . ne piti saada leirille mukaan mutta posti teki tepposet !
Mutta kuvaa laittelen tulemaan seuraavassa postissa , nyt työn äärelle ..

Ei kommentteja: