keskiviikko 26. elokuuta 2009

Iltapäiväkahvi seuraaMeillä oli eilen mukava iltapäivä kun saimme pikaiselle vierailulle Siirin ja Virvan !
tosi mukava yllätys !! Viimeksi olikin metritolkulla lunta kun tapasimme . Siiri oli kuten aina todella ihana ja rauhallinen likka , kävikin niin että meidän tytöt kävi vuorollaan ulkona pikaisella tutustumisella , Susa olisi kovasti leikkinyt Siirin kanssa mutta Virvan jalat olivat turvana .. Welmu poika herrasmiehenä oli kokoajan kaverina ulkona ja pienoinen pallolla leikkiminen oli aistittavissa ..
No jos ensi kerralla olisi enemmän aikaa niin siitä se leikki taas alkaisi !!
Länderipuotia tyhjennetään hurjilla alennuksilla .. käykää katsomassa yhdistyksen sivut ja alennetut hinnat ! Nyt tilaamaan varasto tyhjäksi niin saamme jouluksi uutta tilalle !
Kalenteri on suunnitelmissa ja käsipyyhkettä brodeeratulla länderinpäällä tilataan myös . Syksyn aikana tehdään yhteistilaus huppariin , fleecetakkiin ja paitaan ja tuuli / ulkoilupukuun . Kunhan saan tarjoukset laitamme ne länderipuodin sivulle tiedoksi . mutta ensin varasto tyhjäksi !!!
Eilen on laitettu puodin tilaukset postiin ja ne on huomenissa sitten kaikilla . seuraava postitus on syyskuun puolivälissä , mutta jos tuotteella on kiire mainitse siitä tilauksen yhteydessä ;0) tälläisiä puoti juttuja siis ..

Ei kommentteja: