tiistai 9. joulukuuta 2008

Tiistaita vaan

Onpas se viikko hurahtanut nopeasti .. viikko sitten oli surullisempi päivä ja nyt jo ollaan täällä .. Vaikka yritänkin sinnitellä sen 18-19 tuntia päivästä valveilla niin kyllä se vaan kuluu ..
Arki sujuu suurinpiirtein kuten se on tässä kaksi viikkoa kulunut .. Näin illasta Ismo menee nukkumaan ja mie valvon tämän iltasyönnin . Puolenyön aikaan vaihdamme vuoroja ja Ismo tulee pentulaatikon viereen patjalle nukkumaan ja hoitaa yön syötön .
Siinäpä aamulla sitten 6 maissa Ismo heräilee töihin ja nostaa ekat pennut syömään , mie jatkan siitä siihen kun lapset lähtee hoitoon ja eskariin 8.00 jälkeen ..
Sit takaisin kotia vähän töitä , syöttöjä lapset kotiin ja taas syödään ..jne jne
Tunnustan että meillä ei ole imuroitu ihan jokapäivä ..meillä ei ole pyyhitty pölyjä joka päivä ...mutta lapsilla on jokapäivä puhtaat vaatteet ja nekin muistetaan ruokkia kyllä .. jos jostakin muusta vähän joutuukin lipsumaan ..
Jospa saisi jouluksi siivottua kunnolla ..ja joulukortin ja tervehdyksen voi lähettää täältäkin kautta jos niitä ei ehdi tehdä ..
Eli lisäruokintaa täytyy vielä tehdä koko porukalle ruiskulla .Päivällä kaikki pennut nukkuvat Lunan kanssa pentulaatikossa vapaana . Mutta välillä nostamme kaverit kupuun nukkumaan koska jostakin syystä Luna ei vielä varo pentuja ja on muutaman kerran istunut pennun päälle .. Luna on selvästi uupunut välillä ja nukkuu pitkiä unia . taitaa kaverit imeä mamman kuiviin ..
Painot on lähteneet mukavasti nousuun . Pienistä pieninkin painaa jo 227 g ! Ruska oli syntyessään 132g ..
Suurin porukasta on tällähetkellä Halla 354g sitten Irmeli 348g. Kuura 338 g , Jyrä 321g ja Musti 307g
Kuuralla on toinen silmä ollut auki eilisillasta asti ..toinen on vielä kiinni ..
Onhan se vinkeän näköinen kyllä . Kovin ovat reippaita ja kovaäänisiä jos sattuu maitobaarilla ruuhkaa ..
Tänään Lunalta otettiin tikit pois ja haava on todella hyvän näköinen ja lääkekuuri loppui . Eläinlääkäri antoi lääkettä joka auttaa maidon nousuun . Maito tahtoo loppua aamuyöstä kun porukka on juonut baarin tyhjiin . Luna onneksi syö nyt hyvin , alussa oli senkin kanssa onkelmaa .
Eli hyvin täällä jo alkaa mennä . Onhan tämä ihan hurja urakka , voi herrasväki sentään ainakin näin eka kertalaisella ..
Jospa sitä seuraavalla kerralla on sitten vanhempi ja viisaampi asioissa-
Tämä oli vähän kuin oma synnytykseni .. Käytiin juu valmennukset ja muut jossa videolla äiti työkkäsi vauvan maailmaan siinä vähän hymyiltiin ja kotiin ..
Ei mitään tietoa hätäsektiosta joka minulle tehtiin kun Hennyn sydänäänet yhtäkkiä hävisivät ja minun epäiltiin saaneen raskausmyrkytyksen .. en nähnyt tyttöä kun muutaman kerran pariin ekaan päivään kun minua äitiä pidettiin pimeässä huoneessa tehohoidossa .. että näin ..
Meidän talon naiset näyttävät synnyttävän vaan keisarilla . Onneksi sekä minä että Luna näytettiin nopeasti paranevan leikkauksesta , onneksi sellainen Lunalle saatiin eikä menetetty koko porukkaa .
Kuten tämän vuoden synnytyksissä on ländereiden osalla huomattu , leikkaus on enemmän sääntö kuin poikkeus ja pentueet on kasvaneet tosi isoiksi ..
Nyt yläkerran ukolle toive että caroliinan synnytys menisi hyvin ..
Mutta näitä täällä .. huomenissa kuvien kera lisää ...
olkaa kiltisti..tontut kulkee jo ..

Ei kommentteja: