sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Hauska aamu

Irmelin silmät on auenneet ja sekä Irmeli että Kuura on paukaisseet 500g painorajan rikki ..
Muutoinkin laatikossa alkaa olla aika vilkasta ..
Luna syöttää pentujaan upeasti laatikossa ja viimeyönä oli ensimmäinen yö jolloin ei nukuttu enää pentuhuoneessa . Tunnin välein käytiin katsomassa tilannetta ja siellä Luna makaili laatikossa ja pennut söivät omaan tahtiin . Ruskalle annettiin aamulla lisää ruiskulla koska tämä pienen kokonsa vuoksi jää aina yleensä porukan alimmaksi ..muut pitävät sitä röyhkeästi pönkkänään
Tänään kuvaillaan taas uudet kuvat ja tänään on pentuhuoneen siivous , täällä nimittäin on aikas paksu ilma .. siis jokapäiväisen laatikon puhdistuksen lisäksi tänään huoneesta patja pois ja raivausta ..
Ja kyllä olen luvannut askarrella lasten kanssa .. ranteeni huutaa nytkin armoa niin on kipeä mutta tämä lupaus on toteutettava ..
Jännitysviikko edessä ..naapurustoon odotetaan mopsivauvoja ja sinne Hiirolan suuntaan jännitetään Caroliinaa .. mutta niitä odotellessa
hyvin mielin

vadelmatassut

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Terkkuja kovasti sinne päin, täällä viimeiseen tenttiin tsempataan ja huomenna sitten virallisesti joulun odotus alkaa. Kämppää on laitettu joulukuntoon, eilen laitettiin olkkariin pikkuruinen muovikuusi ja tänään Iiro paistoi korvapuusteja ja nyt on sitten pikkujoulukinkku uunissa. Kiva päästä vihdoin Lieksaan ja teitä moikkaamaan, muksuille ja karvapalleroille paljon terkkuja, pian nähdään!