lauantai 20. joulukuuta 2008

Evästä pöytäänTänään on ollut suuri ja ihmeellinen päivä. Ensiksi onnea Hiirolaan josta tuli loistavasti yön aikaan tietoa Caroliinan synnytyksestä ! siis onneksi olkoon pentueen johdosta ja onnea Tiina ja Malla !!!
Pennut meillä kasvavat silmissä ja tänään oli se suuri päivä jolloin Petrus ja Henny saivat tulla pentuhuoneeseen .. kuvat nähtävissä ja ilmeet myös ..
Mutta kyllähän nämä lapset osaavat niin hienosti pentuja pitää että Luna luotti lapsiin ihan täysin ...
Pennuille suuri päivä oli tänään jauheliha-ateria . Maistatimme sipurut jauhelihaan . Kaikille maistui mutta yllätyksen teki Ruska pentu joka porukan pienimpänä suunnisti maistelun jälkeen lautaselle ! Ei se siitä mitään irti saanut mutta kiinnostus oli kova !
Ihana seurata miten nämä kasvavat . Omilla jaloilla jo haparoiden mennään eteenpäin ja muutoin vaan syödään ja nukutaan ja nautitaan elämästä .
Ääntä meiltä on myös alkanut lähteä ..kviik kviik on muuttunut pulumaiseksi pupeltamiseksi .Irmeli on kovaäänisin mikä tietysti hauskaa koska veljeni Iiron ja vaimo Melinan nimikkokoira ,, Iiro ja Memmu nimittäin laulavat kuorossa ja muutoinkin musisoivat ..
Eilen oli muuten Iiron synttärit että onneva vaan vielä ..ja huomenna juhlii Ismo . onnea Ismollekin .tää on yhtä juhlaa ..
Ikävän viestin sain eilen Kaisalta ..Puusti oli siirtynyt tähdeksi taivaalle ..edelleenkin seison sanojeni takana Kaisa jos luet tämän ..ja lämmin osanotto !
Mutta nyt .. pentulaatikon äärelle ihmettelemään ..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi kun söpöjä! Mites pennut voivat? Mä ajattelin jo kauan että onko nuo pari pentua ihan valkosia? :)

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvää ja vauhtirikasta joulua teille kaikille täältä toisen pentulaatikon reunalta toivottelee Malla ja kumppanit