tiistai 16. joulukuuta 2008

Tehty huomio

Että meidän talossa haisee pennulta ! Siis ei pissi eikä kakka vaan se koiranpennun tuoksu !!! ihan uskomaton juttu kun huomasin tänään ..
Silmät on koko porukalla auki ja ääntäkin näistä alkaa jo lähtemään . Lunalla on menossa yliäiti vaihe eli Luna imettää pentuja läpi yön ja käy päivällä vain pikaisesti ulkona ja toisissa huoneissa . Äsken kävi ukkini tässä ja ukille annettiin kunnon lähtö ulko-ovelle asti .. eli homma hoidossa ja äidinvaistot heränneet ..
Minä hieman välttelen kirjoittamista ja annan ranteen levätä ..tänään siihen kajautetaan kortisonia ja loppuviikon teen hieman lyhyempää työpäivää loppuviikon ja ensiviikon maanantaina ja tiistaina myyn kyllä tuotteita ja pidän kauppaa auki mutta hiuksiin ei tällä käpälällä kosketa . uskottava se on ..
Ensiviikko ollaankin sitten lasten kanssa ihan vaan lomalla ja tehdään joulua . Meidän taloon tulee ensimmäisen kerran joulukuusi .. aina sellainen muovinen onkin ollut mutta nyt kiitos Riikan ja Vaarin meille tulee ihan oikea kuusi !! eilen jo Petruksen kanssa hullaannuttiin ja ostettiin ihania palloja .. Kaupassa katselee jo pennuille kaikkea pientä kivaa .. tästä se hulluus alkaa ..

Ei kommentteja: