perjantai 6. helmikuuta 2009

Viikonloppu toivotuksia

Kaikille oikein hyvää viikonloppua !
Kävimme tänään Susan kanssa autoajelulla ja Hennyn esikoulussa ! Olipa jännittävä matka . Esikoulussahan meinattiin koira syödä elävältä . Susa on todella reipas ja häntä pystyssä se tepasteli eteisessä ja tutki lapsia . Otamme joskus vierailun ihan ajankanssa .
Viikko on hurahtanut nopeasti ja pennut ovat tänään 10 viikkoisia . Koin tänään ihanan yllätyksen kun messengerin kamerasta minua kurkisteli Lumo Kaskisista ! Olipa kaveri kovasti kasvanut . Pihla on kunnostautunut kenkien kanssa , Tytti diggaa likaisia sukkia ja Alma muutoin vaan reippaana terrorisoi perhettä terävillä naskalihampailla .
Mustista en ole nyt kuullut mutta Mustin elämäähän voi seurata krumme furchen blogissa kuvien kera .
Esca on maailmalla edelleen ja koska virtapiikki ei ole nyt kotona on täällä tunnelma välillä kuin vanhainkodissa .. niin on hiljaista ja rauhallista .
Kovasta pakkasesta huolimatta kaikille mukavaa viikonloppua !

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mustilta paljon terkkuja täältä Hiirolasta.. Musti on sellainen tyypillinen ADHD lapsi; niin valloittavan ihana kaikkine saksanpilkkuineen. Carolinan pennut ovat pian lähtemässä uusiin koteihinsa ja sitten Mustille tulee varmaan kova ikävä kun painikaverit häviää, mutta jäähän vielä Caro, Repa ja tietenkin Ryti-iskä. Terkkuja vaan teille sinne susirajalle ;) Malla ja muut