maanantai 23. helmikuuta 2009

Sairastuvalta terveisiä

Welmu lempipuuhassa : ikuisuusprojekti kaivamalla Kiinaan
Suski poseeraa
Luna onnessaan lumesta
Nenä rutussa äidille murrataan .. tiukka likka tämä Susa
Susa apinoiden sukua ..
Viime viikolla alkanut sairastaminen senkun jatkuu . . Ulkona paistaa ihanasti aurinko ja me vaan täällä sisällä möjötetään kuten Petrus asian kertoo .
Viimeviikolla allekirjoittanut ja Petrus saimme antibioottikuurit ja loppuviikosta jo pääsimme kiinni arkeen ..eilen Henny aloitti oksennustaudin jonka Petrus sitten jatkoi viimeyönä .. Olen kuulostellut että näinkö tältä itse säästyi .. noo katsellaan .
Viikko meni siis harakoille ja kauan odottamamme uusi kamerakin saapui .. Äsken otin ulkona muutaman kuvan ja opetellaanhan lisää ..miljoona erilaista toimintoa näkyy olevan ja ohjekirjanen pieni raamattu .. Mutta kunhan tässä voimia kerätään niin aletaan opettelemaan . Kuvattavaahan tässä talossa riittää kyllä .. ;0)
Mustikin on muuttanut kortteeria ja lähetän tässä kovasti terveisiä Mustille sinne Maran ja Leenan luo !
Escakin on tulossa parin viikon päästä kotiin ja Petrus jo laskee päiviä .. oltava tuo kamera kyllä sitten iskussaan kunhan kohtaaminen taas tapahtuu .
Mutta tässä muutama kuvaterveinen .. kun nyt on tälläinen kamera ,,( entinen 6 vuotta vanha ..) niin näkyy tuo kielen juutas jäävän kuviin .. No Lunahan on kyllä tuollainen ...
Mukavaa viikkoa kaikille lomalaisille !! kyllä täältä vielä noustaan ..
Perjantaina sitten Pölösen Ralliraita elokuvan ensi-ilta . Sinne on tästä selvittävä ..eilen selvisi että Ralliraidassa on Team Susa .. kaverit hei ..me ei tiedetty tästä kun Suski sai nimensä .. vaikkei meitä kukaan nyt usko ..tälläisiä Miikkulaisia sitä kun ollaan ..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Toi susan apinailu-kuva on kyllä niiiin loistava. Taitaa olla joku sukuvika tuo kiipeäminen...