perjantai 13. helmikuuta 2009

Hyvää ystävänpäivää kaikille !

Vuoden kiireisin työviikko on takana ja kuten arvasinkin flunssa puskee päälle oikein kunnolla . Siitä huolimatta ja sitä vastaan taistellen alan pakata tavaroita autoon ja suuntaamme viikonlopun viettoon takkatulen äärelle . Kunnosta riippuen hiihtämään ja uimaan ja viettämään yhteistä kiireetöntä viikonloppua koko perheen kanssa .
Olen rehellisesti tämän velkaa koko perheelle tämän viikon ja muutoinkin kiireisen talven jälkeen .
Kuivausrummussa kuivuu untuvatakki jonka Welmu keksi aamulla merkata ..jätin ( hölmö kun olin ) takin tuolinselustalle niin lursk , siihen oli jätetty viesti ..
Liekö kevät jo W rinnassa vai osoittiko mieltään kun on niin kiirettä pidetty ..
Mutta nyt pakkailemaan , kaupassa käynti , lasten haku ja kohti pohjoista !
Hyvää ystävänpäivää kaikille teille ja tietenkin pentujen kotiin erikoisterkut ja Escalle tottakai ..onpa outoa pakata porukka reissuun kun et ole mukana ..pikaista jälleen näkemistä odottaen ..

Seuraavan ihanan Uppo nalle runon myötä kaikille mukavaa viikonloppua .. joku menee treffeille ( peukkuja ) ja kuka muutoin vaan muistaa ystävää .. Muistetaan kuitenkin että ollaan rakkaita kaikki toisillemme ..vaikka sitten siellä takkatulen tai makkaranuotion äärellä minne me ajellaan ..Laulavan lintukoiran laulunjollotus, kun etsittiin nuotiopuita


Minut luoksesi johda nyt, kalikka,
ja sinäkin pikkuinen palikka!
Joudu vikkelään, risu, ala tulla!
Teille asiaa on mulla.
Nyt päällenne en lirauta,
en pisuani pirauta;
te pääsette tosityöhön:
tuomaan valkeutta yöhön.

-Kirjasta Uppo-Nalle ja merikarhun tytär-

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

en tiedä itkeäkö vai nauraa,ehkä kumpaakin:) aivan ihana runo!

Anonyymi kirjoitti...

Nuo Uppo-nalle runot ja jollotukset ovat kyllä aivan mahtavia. Minäkin niitä olen lueskellut itselleni ja lapsenlapselle. Kerran mummon luona kylässä ollessamme mummo sanoi Aapolle (tyttärenpoika), että lausupa mummolle jokin kaunis runo, niin Aapo sanoi, että "tillintallin tönttö, olet vessanpönttö"... Mummo ei oikein ymmärtänyt;)

Anonyymi kirjoitti...

Niin tuon edellisen tillintallin viestin siis kirjoitti Malla Mikkelistä:)