maanantai 5. tammikuuta 2009

Pakkasaamu
Meillä on pakkasta - 24 astetta .. ja ulkona näyttää tältä ..

Viikonloppuna ei onneksi ollut ihan näin kylmää ja pari pentujen tulevaa perhettä kävi meitä moikkaamassa . Oli ihana huomata että pennut ovat menossa juuri oikeisiin perheisiin ! Nyt vain odottelemme 23.1 silmäpeilauksen ja sitten sitä voi lähettää lapsia maailmalle . Hyvin mielin lähetämme . pentujen perheet ovat aivan ihania .
Huomenna meille tulee lisää pennun katsojia .jos luette niin ajelkaa varovasti ja varautukaa kylmään .
Galleriaan aukeaa huomenna omat sivut pentujen perheille jonne päivitämme kuvia ja kuulumisia . Laittelen teille kaikille tiedoksi salasanat ja muut heti huomenissa .
Pennut ovat kasvaneet taas hurjasti ja päivässä löytyy jo leikkeihin aikaa . Agilityputki on todettu todella hyväksi paikaksi ottaa päiväunet .. sinne mahtuu koko porukka kun oikein hyvin sinne ahtaudutaan ..
Ohessa kuvia leikkihetkistä ja pystybaarista .. Luna tahtoo imettää seisaaltaan ..ja syykin on selvä ..Hurjat naskalihampaat koko porukalla .. Onneksi kaikki ruoka jo maistuu ja tissillä käydään vaan ottamassa unihuikat ..vielä ne aamulla ahtautui koko porukka samaan aikaan tissille .. ollaan me vaan jo aika isoja ..
Kuvia ohessa .
Mukavaa viikkoa kaikille ja kiitos teille pentuperheet , oli mukavaa kun kävitte .
Ihana tunne siitä että pennuille on nyt odottamassa mukavat kodit .

Ei kommentteja: