perjantai 9. tammikuuta 2009

Koiran unta

IRMELI
KUURA
JYRÄ
MUSTI
HALLA JA RUSKA

Meillä onkin ollut tänään rankka päivä .. Söimme kaurapuuro / jauhelihaa ja se oli niin kivaa että kun sitä vähän jäi niin siinä oli kiva kieriskellä ..
Ihmeellisiä nuo ihmiset ..Yksi kerrallaan veivät meidät pestäväksi . Ruska rakasti vettä samoin Musti . Irmeli huuti niin että kuului naapuriin ja Kuura oli sitä mieltä että juu ei käpäliä eikä naamaa , Halla oli täysin hiljaa mutta marmatti kovaan ääneen sitten kun kuivattiin ..Jyrä oli hieman sitä mieltä että ei mutta kun lämmintä vettä laskettiin ja pestiin oli se ihan mukavaa..Jyrä on siitä ihana mössykkä että leikkasipa kynsiä tai pesi pyllyä niin se on vaan että okkei .. Halla ja Irmeli on tämän porukan raisuimmat tyypit ja nyt Ruska on kirimässä perintörimpsessaksi .. Muutakin uutta ja jännää olemme kokeilleet . Pennut ovat irti olohuoneessa aina illan ajan . Jännittävää on tutkia kaikkia paikkoja ja haistella ..
Kun pennut oli pesty laitettiin niille tunnin ajaksi harjoituspannat .. kaikille oman väriset .. kun otamme kuvia laitellaan pannat niin helpottaa tunnistamista ..Vaikka nämä kaikkihan ovat ihan erinäköisiä ..
Panta on sellainen että se aukeaa välittömästi jos sitä vetäistään ..Ei tarvitse pelätä että ne jäävät jonnekin kiinni tms .. No olihan tämä kokemus sinänsä .. Kaikkia kovasti rapsututti ja ihmetytti ,, Musti sai vedettyä pannan suitsiksi suuhun ..kopoti kopoti vain ..Tunti pidettiin ja huomenna taas harjoitellaan lisää . Ensiviikolla otetaan ihan oikea panta ja talutushihna . On luvannut alkuviikolla lämpöasteita niin mehän käydään pihapissillä sitten . Nyt lunta on ihan älyttömästi ja pakkanen paukkanut joka aamu - 20 asteen tuntumassa .

Pennut ovat aivan valloittavassa iässä .. tänään 6 viikkoa . Huomenna me sitten otetaan ihan virallisia kuvia ja avataan tuo kuvagalleria .
Luna on jaksanut olla ihana äiti . Pystybaari on avoinna aina kun pennut mamman yhyttää kiinni ..Luna nukkuu yöllä pentujen kanssa samassa pedissä ja pennut syö kun siltä tuntuu , tällä hetkellä mamman läheisyys on rakkainta ..
Ruska menee vieläkin tissille hanakkaan ja Irmeli on se joka Jyrän kanssa olisi aina Ismon sylissä . Ruska tykkää lapsista ja Musti on ihan Petruksen koira . Kuura ja Halla leikkivät mielellään Hennyn lelujen seassa ja Hennyn kanssa.
Welmu on hurmioitunut penikoista kovasti .. niitä täytyy haistella kovin .Esca ei välttämättä ymmärrä miksi lauma pentuja juoksee perässä . nämä ei nääs tunnista Escaa ja Lunaa vaan juoksevat Escan perässä maidon toivossa ..
Kyllähän se aika hujahtaa äkkiä , kohta nämä lähtevät uusiin koteihin ..Mutta on niillä niin ihanat kodit ettei mitään huolta ..Sinne Kuuran kotiin vaan tiedoksi että se teki sen taas ..nettijohtoa vietiin pitkin olohuonetta taas tänään ..;0)
Mukavaa viikonloppua kaikille ja palataan laatikon äärelle taas .

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hähä, on tuo Kuuranderi selvästi viettänyt aikaa Petruksenki kanssa ku jalat samalla lailla ristissä! Ihanaa talviviikonloppua sinne, nää lähtee talven ensihiihdolle!