sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Onhan myräkkä

Jopas on myräkkä .. taitaa katto lähteä seuraavana . Onneksi talossa on rauhallista siis meillä ei synnytetä ja muutoinkin ei tarvitse lähteä minnekään !
Huomenna on varannut aamupäivän ruan laittoon . Uuni saa pyöriä täysillä ja teen laatikkoruokia pakastimeen loppuviikon varalle , sitten ei ole kun ottaa ja lämmittää sieltä
Ilmahan on ihan kauhea . todella monet ovat täältäkin lähteneen Jyväskylään koiranäyttelyyn ja tälläinen ilma ..huh huh . Toivottavasti kaikki tulevat turvallisesti kotiin .
Mamma voi hyvin ja laatikko on laitettu valmiiksi . Annen kanssa on testattu skype yhteys ja sekin toimi hienosti . Kamerakuvan lähettäminen kotisivun kautta on vielä vaiheessa mutta sekin projekti on jo aloitettu ..
Muutama kuva osoittaa sen että masu ei enää hirveästi ole kasvanut ja lämpö on ollut tänään sellainen 37,4 kun se eilen oli 38
Otimme eilen kuvia taas jälleen Lunan vatsasta mutta nyt on otettiin kuvia myös tästä Escasta .. on ihan unohdettu tuo meidän vauva kun tätä odotusta tässä vaan ollut .
Tässäpä tämä meidän koipeliini on . Säkä on korkeammalla kuin Lunalla ja juoksuja ei ole vielä ollut eli kasvanee vielä . Esca on mahdottoman ihana koira . niiiin iloinen kun olla ja voi .Nettipiuhan se pirulainen syö kerran viikossa ja muutoinkin se käyttäytyy kuin pentu !
Korvat asettuivat ihanasti ja muutoinkin Esca näyttää todella lupaavalta ..
Mutta nyt kuvat lataukseen ja kättä huilaamaan . mulla on taas tuo ranne ja käsi oikutellut ja ollut ihan älyttömän kipeä ..Nyt on sormet jo tästä napsuttelusta oikeassa kädessä tunnottomana ..ammattivaiva vaan ..
Mutta kuulostellaan ensiviikkoa taas.. lähden tästä juhlaillalliselle kun tuon kultsin nimipäivä tänään .

2 kommenttia:

Iiro & Melina kirjoitti...

Huippupallero!!
Tsemppiä vaan odotuksen viimeisiin päiviin toivotteleepi pikkuveli ja vaemo lumipyryn ja kouluhommien keskeltä.

Anonyymi kirjoitti...

Luna näyttää todella ihan pallolta,, voi pikku mammaa;)

Koettakaa saada se kamera toimimaan, aion nimittäin istua ja katsella koko toimituksen ajan, tuskin maltan odottaa....
Halipusuja Lunalle lähettää Ryti :)
Koettakaa jaksaa, olemme hengessä mukana
Malla ja muut