maanantai 17. marraskuuta 2008

Luna vaan kasvaa ja kasvaaMeillä alkaa tilanne olla siinä vaiheessa että Lunan vatsakapasiteetti aika käytetty .koiran olo on selvästi tukala ja kyljellään makaaminen on todettu parhaaksi asennoksi ..
Tänään mennään raskauspäivää 48 ja kuvat on otettu tänään ..
Lumi satoi maahan ja pieni mukava pakkanen ulkona , tuntuu jo ihan marraskuulta .
Ismo istuu tällä hetkellä pentulaatikossa jonka saimme serkku Heliltä ja Larilta eilen haettua . Sitä täytyy hieman duunata mutta muutoin alkaa olla kaikki jos ei valmiina niin ainakin etsitty ja ostettu .
Viimeviikolla vaihdettiin Lunan ruoka penturuokaan ja samalla ostettiin Lemmikkiasemalta äidinmaidon korvike , apteekista desinfiointi aineet ja kertakäyttöhanskat . Viimekeväästä asti on säästetty liikkeen remontista muovimatto , keittiön pöydän vahakankaat ja vanhat käytöstä poistetut pyyhkeet ...
Naurattaa jo välillä koko touhu miten tästä tietokonehuoneesta on muodostumassa oikea viihdekeskus .. varmaankin täällä tulee vietettyä sitten enemmänkin aikaa kunhan aika on käsillä - tänne on ajateltu tuoda tv :kin ja musiikin saakin tästä tietokoneelta. tässä on onneksi tuo kamera jos sattuu että synnytyksessä tarvitaan apua on tuo kamera sitten reaaliajassa auttamassa ..
Lunan pennutushuone on siis tämä tietokonehuone . seinällä pentulaatikon yläpuolella on Raappanan Jannen bändin Taikakuun keikkajuliste ja siinä lukee Uuteen elämään .. aika osuva juliste ei taideta ottaa pois . Perjantaina olis pojat vielä Joensuussa keikalla ja kovasti tekis tanssimaan mieli , täytyy tuo mamma seurata että miltä näyttää ..uskalletaanko ajella 100 km vielä Luna takakontissa ..;0)alkaapi olla viimeinen vapaa viikonloppu sitten piiiitttkkkäään aikaan ..
Mutta täällä siis odotellaan ja kaikki tällä hetkellä ihan hyvin ..
Länderipuotiin tuli tänään uutuustuotetta myyntiin pitkähihaista t-paitaa , siitä tuonnempana kunhan Sari ehtii puotia päivittää .. yritän parhaani mukaan laittaa huomenna viimeiset paketit postiin ja sieltä tulee kirja/ kalenteri paketit ja alennustavarat kaikille tilaajille . Tavaraa saa ja pitää tilata vieläkin , kauppa on auki kuten ennenkin . Kynttilät valmistuvat ensiviikon alkuun ja ne lähetellään heti kun ehdin . puotiin tulee myös kynttilää myyntiin yhdistyksen logolla .. mutta kaikki ajallaan . ilmoittelen kyllä ..
palaillaan taasen ...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvänen aika, mutta on massu kasvanut Lunalla. Kyllä mahtaa olla jo tukalat oltavat. Täällä isäpappa jännittää myös kovasti ja on hengessä mukana (siis nukkuu autuasta unta tuossa sängyssänsä);)
mutta minä kyllä jännitän kovasti ja yritän lähettää voimaajatuksia teille kaikille, että jaksatte ja kaikki menisi hyvin.
Malla

Sanna kirjoitti...

Oi, webbikamera!! Saadaanko me sitten uus BB ja seurata pentuja 24/7? Mä jäin jo koukkuun... :D

Anonyymi kirjoitti...

Heh, menee rytmit ihan sekasin kun seurailee vaan pienten länderinalkujen touhuja aamusta iltaan :)

Pentukuume pian yllättää ;)