maanantai 10. marraskuuta 2008

Odotuskuulumisia

Kirjailin tänne tuntoja viimeviikolla vaan minnehän ne on hävinneet cyperavaruuteen kun eihän sitä tuossa ollutkaan ???
Meillä täällä eletään odotuksen aikoja . Lunan vatsa kasvaa komeasti ja huomenna mennään käymään ultrassa että nähdään mitä sinne kuuluu . Lunahan on kyllä itse niin pienikokoinen että kyllähän se masu pullahtaa aika isoksi varmaan ihan muutamastakin pennusta .
Luna on voinut väsymystä lukuunottamatta hyvin . Ruoka maistaa vaihtelevasti .Esim rapelot ei niinkään mutta hirvipaisti eilen kyllä meni hienosti .
Olen ottanut tavaksi ruokkia Lunan kaksi kertaa päivässä nyt nostetaan tällä viikolla niin että annan kolme pientä annosta .
Paljon Luna lepäilee ja ihan paljaalla lattialla , korissaan nyt nukkuu mutta yleensä lattialla ihan . Läähättää paljon ja vauhti on hidastunut selvästi . Hypätään edelleen aika reippaasti ylös mutta alastulo on hieman raskaampi tumps .
En ole antanut koko sakin olla ulkona samaanaikaan . Viikonloppuna maalla vein Lunan sisälle kun Welmu ja Esca juoksivat rinkiä ja remusivat .
Talvi teki välillä tuloaan mutta nyt ulkona paistaa aurinko ja on aivan ihana päivä . Täytyy iltapäivällä taas ulkona kuvata tuota meidän mammaa ja kokeilla saisiko koko porukan samaan kuvaan länderilehden joulukuvaa varten !
Tällä viikolla aloitetaan tämän tietokonehuoneen muuttaminen pennutushuoneeksi . Tämä on huoneista ehdottomasti paras ja rauhallisin . Tästä ei ole ohikulkua ja oven saa kiinni . huone on myös keskellä taloa eli tänne saadaan ajettua lämpöä hyvin pennuille .
Kyllähän tämä hieman jo jännittää ja valmisteluja on ajoissa tehtävä . Olenkin laitellut itselleni vapaaksi tuon marraskuun viimeisen viikon ke eteenpäin . Ke olisi päivä 58 , muutoinkin olen asiakkaille sanonut että ajanperuutuksia saattaa tulla jos pennut alkavat työntyä maailmaan keskellä viikkoa .
Ohessa kuva Lunasta josta näette että kyllä on tavaraa masussa .. kunhan iltapäivällä otetaan kuvaa laittelen niitä iltamassa lisää ..
Jos nämä nyt päivittyisi tällä kertaa....

Ei kommentteja: