sunnuntai 3. elokuuta 2008

Onkos nyt kesä ohi kun arki alkaa ?
No niin viimeinen tavallinen viikonloppumme on nyt sitten takana päin ..
Ensiviikonloppuna on Hennyn ensimmäinen eskari puoliviikkoinen takanapäin ja Ismon ensimmäinen kokonainen työviikko uudessa työpaikassa takana .
Elämme siis muutosten aikaa . äipän pikku rimpsessa lähtee eskarin ihmeelliseen maailmaan ( tuokaa nenäliinoja kiiiitos !)
Onneksi tuo Petrus jää vielä äidin kultapojaksi ja kerhot alkavat syyskuun puolella ..
Viikko hurahti nopeasti .. saimmeko aikaan mitään ?
Ainakin Ismo sai agilitykoulutusta ja minä aivojen tyhjennystä ja hauskan pitoa ..ja ihan samalta paketilta !! savonmuan rimpsessa Tiia toi piristysruiskeen tylsään elämäämme .. on se vaan taitava ope kun osaa kaikenlaista ..Kiitos vaan vielä kerran molempien puolesta ..
Kävimme sen verran tuolla ulkomaailmassa Tiian kanssa että tuli tuo Jean S käytyä katsomassa Vaskiteltalla .. ja kyllä me jorattiin !! keskiviikon elvyin siinä välissä ja torstaina taas ysärihittien ihmeelliseen maailmaan .. Ai miten niin osasin kaikki biisit ulkoa ?? Ressu ja Neon 2 oli niiiin hyviä voi että . Kiitos karaoke kuoroseuralleni etenkin velipoika Iiro ja Memmu .. olipa kivvaa ..
Länderi ihmiset on olleet leirillä . toivottavasti siellä on ollut mukavaa ja kaikki loput länderituotteet menneet kuin kuumille kiville
Mie tilaan pikeepaitaa lisää torstaina , väri ja koko/mallitoiveet mulle spostiin kiitos .. ja syksyksi tulossa pipoa ja ihanaa pehmeetä kaulahuivia sellaista pashmatihuivia .. nam nam ..
Eilen olimme koirien kanssa maalla .. Otin muutamia kuvia että näette miten meidän Esca on kasvanut !! Luna selätti meidän Kepan ja Kepa on todella masentunut kun valta talossa on vaihtunut ..
Luna on tehnyt sitä koko kesän että härrää Kepan edessä ja haastaa riitaa ..no niin eilenkin ja kamalan tappelun lopputuoksinnassa Luna selätti Kepan ja Kepa huutaen sisään .. Ei laskettu enää Lunaa sisälle vaan nostettiin auton takakonttiin ..
Siitä nartusta sitä löytyy luonnetta vaikka muille jakaa .. Onneksi Escan kanssa ovat vielä vaan leikkineet toistaiseksi ..
mutta näin hyvät naiset ja herrat ..aika mennä unten maille että aamulla arkeen taas herätään ..
muutama kuva muistonen eilisestä päivästä . ja katsokaahan Welmua .. se poika se osaa poseerata ..
kuvajärjestys Welmu ja pallo . Esca pöydällä ja Lunasta se paraspuoli kai kun kokoajan kääntyi kun kuvaa otin..

Ei kommentteja: