maanantai 18. elokuuta 2008

Pitkästä aikaa

Pahoitteluni siitä etten ehdi tänne kirjailemaan kuulumisia . Syy ei ole siinä ettäkö niitä ei olisi vaan lähinnä se että niitä on niin paljon etten ehdi tänne asti ..
Olemme siis aloittaneet arjen aherruksen .
Aamuisin Ismo heräilee 6.00 lähtiäkseen 7.00 töihin . Työpaikka vaikuttaa todella mukavalta ja mikä ihmeellisintä Ismo käy kotona ruokatunnilla mihin minä taas en totu millään .mitäs se kesken päivän kotona käy ??Työpäiväkin päättyy klo 16 kun ennen tehtiin kahtavuoroa ..ihmeellistä ..isäntä kotona illalla ? siis harkoissa ..Lunan kanssa ti ja Welmun kanssa to ..
Kun Ismo lähtee töihin heräillään me lasten kanssa siten että Henny on päiväkodin eskariryhmässä klo 8.00, aamut ovat hieman tahmeita ja siirtyminen päiväkotiin menee ..no sanoisinko ..no menee se ..;0)
eli Petrus ja minä vietämme suurimman osan päivästä autokuskeina .. Siitä kaupan kautta kotiin ja Petruksen aamupalat ja aamutoimet koskien sängyn petaus , koirien ruokinta . imurointi . pyykin pesu jne jne jne .. Huhu huh, ihan loputon työleirihän tämä on ;0)ja kuitenkin meillä näyttää siltä ettei meillä edes ole imuria ???
Klo 13.00 haetaan väsynyt Henny kotiin koska neiti ei nuku päiväunia ..siinä pientä tappelua sisarusten kesken ja mulla ruuan laitto ja aloittelu töihin ..
Ismo tulee töistä ja mie aloitan . Onneksi tämä työ on sellaista iltapainoitteista muutenkin . On kyllä haettu päivähoitopaikkaa Petrukselle mutta ei ole vielä kuulunut mitään .. Olen ajatellut viedä ma- ke Petruksen Hennyn eskarin ajaksi hoitoon että tekisin siinä pätkän töitä .. kuulostellaan ja toivotaan että hoitopaikka löytyy..
Siihen aloittelemme tällä viikolla muskarit ja jippijai jeee Leena onkin muskaritätinä . Jo viime keväänä itkua väännettiin että Leena lähtee opiskelemaan vaan eipä hän meitä jättänytkään ..Leenan koiria voit käydä kurkkaamaassa linkit osiossa Sano Bolero .
Juu siihen ensiviikolla vielä Petruksen 3 vuotiaiden kerho alkaa .. juups .eli ihan uutta elämänvaihetta eletään ja mikä uusinta ..en tee lauantaisin töitä ! olen tehnyt 17 vuoden ajan aina lauantait töitä .. nyt päätin että tämä syksyn alku ollaan koko perheen voimin lauantait vapaalla ! marraskuulla aloittelen sitten tekemään pikkujoulukauden lauantait töitä mutta talven tullen sitten taas vapaillaan ...
Koirat on ihmeissään tästä höykytyksestä . kokoajan joku tulee ja menee ..
Koirat on tottuneet että Ismo on se joka antaa aamupalan .. Täällä onkin levotonta liikehdintää kun tulen kerhoon viennistä kotiin kun kolme koiraa odottaa ruokaa ..Ja meteli on mitä huumaavin .. Etenkin Esca on aika kova tyttö haukkumaan kaikki liikkeet pihalla ja pihatiellä ..
Welmu on ottanut isännän paikan ja komentaa kaikkia .. jalka nousee tiuhaan ja olenkin joutunut portittamaan esim meidän makuuhuoneen josta viimeviikolla pestiin kahteen kertaan pedit kun sinne oli käyty ruikkaamassa kuset ..Welmun tekosia nekin ...argh.Mielenosoitusta siitä kun isäntä ei ole kotona vai mikä lie ??
Eilen oli koirilla kaunistautumispäivä . Koko porukka nypitiin ja kynnet leikattiin
Jopa Escan kaula oli kuin sian niska , nyt neiti näyttää oikein mukiin menevältä.
Otan tänään vähän uutta kuvaa ja päivitän illalla tänne lisää kuvaa .

Onhan meillä suunnitelmiakin . Olemme eilen alustavasti sopineet Lunan sulhasen kanssa Lunan astuttamista syksyn juoksuista .
Päädyimme syysastutukseen koska keväälle tuntuu olevan niin monilla astutus suunnitelmia . Talven aika muutoinkin minulla helpompaa kuin sitten tuo kiireinen loppukevät jolloin väännetään hiuksia ihan urakalla.
Olen laittanut tarvittavat tiedot tänään menemään kasvatuskollegioon ja alamme valmistautua siihen että syys-lokakuun vaihteessa Lunan juoksuista kokeillaan .
Jännitysmomentti on pikkuveljen häät 20.9 että näinkö se napsahtaa tärppipäivä sitten siihen .. nooo kai asia saadaan jotenkin hoidettua ??
Isänä emme käytä Welmua koska molemmilta sekä Lunalta että Welmulta löytyy monta samaa koiraa taustoilta . Mutta sanoisinko että erittäin tyylikäs herra on löydetty ja toivomme saavamme siunauksen liitolle . Itäsuomen mafiaahan me kuulema olemme ja näin ollen pyrimme saamaan myös Weluis A pentueelle mahdollisimman terveet hyvät itäsuomen geenit ;0)
Toivotaan parasta että kaikki onnistuu ja pääsemme kokemaan mekin nämä pennutuksen erivaiheet ..
Muutama perhe on kesän aikana käynyt katsomassa ländereitä meillä ihan livenä ja ameriikoista ollaan oltu yhteydessä viime keväästä asti , haluten länderipentua itselleen . Toivottavasti voimme vastata tarjontaan jos ei nyt niin myöhemmin .
Mutta nyt puolenpäivän aikaan lähestyy Hennyn hakua ja kaupassa käyntiä .
hyvää työviikkoa kaikille ja palataan astialle !!!

Ei kommentteja: