keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Kesäisiä päiviä ??mitä ne on ?


Viime maanantaina vietimme rantapäivää koko perheen kera . Olin Vuonislahdessa töissä aamupäivän ja iltapäivällä rannalle ! Kun nyt katson ulos niin ei voi kuin muistella miten ihana ilma oli .. aurinko paistoi ja talviturkin heittivät niin lapset kuin koirat . Esca näytti saksanmaan mallia mitenkä sitä mennään ..Luna (kuvassa) oli tottakai kaikista arkajalkaisin ja ui nopeasti rantaan ..Welmu nautti koko rahan edestä ja hyppi takaisin järvelle umpisukelluksia ..
Viikot on kuluneet enemmän ja vähemmän hauskoissa merkeissä , on syntymistä ja on kuolemista .. On vaan otettava elämän syrjästä kiinni ja mentävä eteenpäin ..
Welmun siskon Nasun kuolema järkytti ja suretti kovin vaikka tiesimmekin että näin käy . Oli ihana nähdä Agirodussa miten Nasu veti aivan upean agiradan ..tiesiköhän tekevänsä viimeisen radan kisakentillä ? Kipazin koiralauma pieneni myös ja kun luin blogin tarinaa tuli mieleeni Teddyn viimehetket , niin samankaltainen tuo lähtö oli ..
Mutta niinhän se on koira ja ihmiselämässä että ei niitä rakkaita saa lopunelämää vierellä pitää ..
Olen onnekseni saanut karata kotoa jokailta Vuonislahteen rannalle istumaan ja seuraamaan Lieksan teatterin kesäteatteria Olli Tiaista . Siellä kaikki unohtuu ja mahtava näytelmä tempaa mukaansa . Vaikkakin työtä on paljon ja perhe kärsii kun äiti on toista viikkoa maailmalla niin kyllähän se paljon antaakin .. Jos jaksaisin olla sitten parempi ja pitkäpinnaisempi äiti koko syksyn ja talven ..
Vielä viikko suureen muutokseen .. Henny aloittaa esikoulun 6.8 ja samalla viikolla Ismo aloittaa uudessa työpaikassa , me Petruksen kanssa opetellaan sitten tämä autokyyditys palvelu ja odotellaan Petruksen kerhojen alkamista syyskuulla .
Koirapuolella kuuluu Escan hampaiden lähtöä . yhden saimme talteen kun yläkerta ja alakerta puotoilevat omia aikojaan .. teippiä vaan tiukemmalle koska korvat näkyvät elävän sen mukaan kun hampaat vaihtuvat
Esca on hyvin hauska tyyppi . todella varautunut .. tämä pentu ei syösky naamaa nuolemaan vieraalta vaan enemmin menee haistelemaan ruohoa ja kukkia .. Sinänsä laumaan uusi tervetullut tapa tämäkin ..
Taisteluja ei ole ollut ja ruoka maistaa kaikille liioitellusti .. Kupit tyhjänä 5 minuuttia ruan jakamisen jälkeen .. Jopa Luna syö nykyään !!!
Welmu on selvästi päällikkö ja pitää tytöt kurissa pienellä murahduksella ..
Mutta nyt työpäivä päättyy ja lähden lasten kanssa konserttiin , voin sitten karata taas illaksi teatterille töihin hyvin mielin .
Leirille perhe Welmunen ei valitettavasti tänä vuonna pääse mutta lupaan länderipuodin tuotteita Millan kautta mukaan laittaa.
Kangaskasseja saa taas ja painattamon virheen takia niitä on nyt molemmilla kuvilla saatavana , kromfohrländer koiran kuvalla ja sillä aiemmalla suomen kromfohrländer ry logolla jossa se mukava piirretty koira .
Agirotupaitojen lisätilaus antaa odottaa itseään , tilaus jätettiin jo aikaa sitten mutta paitoja ei ole vielä kuulunut .. se on tämä heinäkuu tälläistä ..
mutta näin .. palataan taasen !!!

Ei kommentteja: