keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Hyvää heinäkuuta !

Tässä onkin mennyt tovin etten ole päässyt koneelle päinkään . No eipä meillä mitään ihmeellistä tässä välissä ollutkaan
Nyt viime viikolla suuntasimme kohti Tamperetta ja agirotua .
Ensimmäinen pidempi ajomatka lapsilla , ennen ei ole pidemmällä kuin Kuopiossa käyty lasten kanssa.
Siis aamulla aikaisin matkaan ja autossa niiiiin paljon tavaraa ettei hammastikkukaan olisi mahtunut mukaan enää .. se on tämä länderipuoti joka muutaman laukun lisää matkaan aina pakkauttaa..
Yövyimme Hotelli Rosendahlissa ja se oli aivan huippupaikka !! veimme tavarat ja suunnistimme Teivoon . Veimme yhdistyksen teltan jo paikalleen ja katsastelimme paikkoja ja näimme Heikkiset ja Eskolan Kaisan .. Kaikille jotka eivät muista niin Petrushan fanittaa Heikkisen Pekkaa erittäin paljon .. jo monen vuoden ajan ..
Siitä sitten hotellille koska aamulla oli herättävä todella aikaisin .. puolipyörryksissä aamupalalle ja Teivoon .. Aurinko paistoi todella paahtavasti ja niinhän minä poltin naamani .. nyt punoitus on jo muuttunut rusketukseksi ja olenkin kehunut hakeneeni sen etelästä .. joo asiaan
Ismo ja Welmu ottivat c- ja d-kisan startit . Welmu oli aivan yli innokas ja löi Ismoa käsille ja ohitteli esteitä .. d kisassa päästiin esteelle 11 asti jonka kaveri hypyn jälkeen veti pitkäksi ja hyppäsi Ismoa vastaan ..eli samanlainen virhe kuin täällä Lieksan omissa kisoissa toukokuussa ..
Mutta Heikkisen Pekka ja Jepu vetivät nollat ja voittivat 1 sijan .. !!Jihuu ja jippii . tuntui kuin olisimme itse voittaneet niin makkeelta voitto kaverin puolesta tuntui ..
Kauppa länderipuodissa kävi kivasti ja pikeepaidat vaihtoivat omistajaa..
Lauantaina ajelimme ajoissa hotelliin , kävimme syömässä ja nukkumassa olimme jo ennen 22.00 . aamulla herätys 5.45 ,, kyllä 5.45 sen halavatun rataan tutustumisen takia .. hohohooijakkaa ..eikun Teivoon ..
Meillä oli kuitenkin se onni että Ismon joukkueen kisa oli jo peräti aamupäivän aikaan kun monet odottelivat 6 tuntia omaan kisaan .
Ilma oli taas outo ..välillä kylmi ja välillä paistoi ..
Ismon joukkue Kromlins PetoMinussa veti upean radan ja suoritukseen olimme tyytyväisiä . Medien voitto ja kolmas sija tuli myös ländereille ..hyvä me !!
Luna kilpaili möllijoukkueessa Kromlins FunCircus ja sitähän se oli .. Kaikki paikalla olleet saivat kuuluuttajan kertomana seurata miten Lunalle iski kakkahätä kesken radan suorituksen .. no kakka tehtiin ja homma jatkettiin maaliin .. Onneksi mölliradalla on lupa tehdä näin mutta olihan se hieman ..noloa ..;0)
joukkue pärjäsi hienosti . olivat kakkatempusta huolimatta 8.s
Siinäpä sitten iltamassa keräilimme laukut autoon ja hotellilla siistiydyttiin ja siitä Särkänniemeen ja katsomaan delfiinit .. Aivan mahtava show ja kyllä kannatti mennä .. sitten iltasyömingit ja maanantaina hurautimme kotiin ..
Nyt sitten arki taas kuviossa .. Ismo allekirjoitti tänään työsopimuksen ja aloittaa elokuun 4 päivä uudet työt .. Henny aloittaa seuraavana päivänä eskarin ja Petruksen hoitopaikka täytyy sitä ennen varmistella myös . Eli elämme muutosten aikaa koko perhe ..
Ennen sitä kuitenkin tätä kesää jäljellä ja länderileiri jo siintää silmissä ..sinne tulemme siis jo torstaina ja lähdemme sunnuntaiaamuna ajelemaan kotiin että Ismo ehtii uuteen työpaikkaan ma aamuna klo 7.00
Mutta se on sitten ...nyt on nyt ..
Palataan astialle taasen ..

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lunassa on selvää julkkis aihettä... jos ei muutoin pärjää ni keksitään jotain joll... hyvinhän FunCircus meni ;D et ei olis...

Terkut täältä Welmus siskolta ja siskon tytöltä ;D

kiitos seurasta... niitä pitkiä odotelles ;D *hih*

Anonyymi kirjoitti...

Heh, oli kyllä aika hauska temppu Lunalta :D

Mutta minkäs teet kun hätä iskee :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudesta vauvasta!