maanantai 17. joulukuuta 2007

pipareita pipareita

Talossa tuoksuu piparit . eilinen ilta paistettiin lasten kanssa pipareita..
Syksyllä löysimme koiranluun muotoisen piparimuotin ja niitäkin tehtiin pellillinen..
Ne saavat odottaa jouluun asti ..
Kyllähän tämä joulun tulo mukanaan tuo kaikenlaista höyräkkää.. Siinä kun teet normi työpäivät ensin ja sitten illat kaikenlaista.. meidän talossa yleensä siivoamista--
Koirat eivät arvaakaan mikä niitä odottaa to iltana.. Joulupesu..!!!
Kävin jo eilen ostamassa eukalyptus shampoon ja kirppusirkus saa vaihtaa kaupunkia torstai iltana..
Koska lunta ei ole meilläkään . sellainen hienoinen peite n. 2 cm niin koirat ovat tänä syksynä olleet entistäkin likaisemmat .. talossa haisee varvashiki ja se ei ole kukaan meistä ...
Welmu auttoi minua hieman tämän joulusiivouksen aloittamisen kanssa. Eilen pestiin jo keittiön matto .. arvannette mitä siellä aamulla oli .. s--kaa ja paljon .
No onpa sekin huljautettu nyt sitten ..
Huomenna aloittelen tämän yhdistetyn työ/länderipuotivarasto/vierashuoneen laittoa..
Kun näkisitte rakkaat ystävät .. 6 laatikkoa täällä länderipuodin tavaraa.. Onneksi kun tänään käyn läpi kaikki tavarat saan ne mahtumaan pariin laatikkoon . Niin hyvin on kauppa tehty .
Ja ajatelkaas sitä .. Kangaskassien myyntituotto menee lyhentämättömänä geenitutkimukseen ja tänään laskin että 100kpl erästä on 12 kpl kasseja jäljellä ..
Siis iso kiitos kaikille kassin ostaneille ..!!!!!!!!!!
Tänään siis laittamaan tätä huonetta vierailukuntoon ja joulun vieraille siivoamaan ... siis welcome little brother sieltä maailmalta ..lupaan että lauantaina täällä näyttää aivan erilaiselta ..
Mutta mukavaa ja varmaankin joka mökissä kiireistä viikkoa aloitellaan ..
kaikille voimia ja hermoja ...
ps . jännitämme täällä joulun ohella sitä että Hennyn kerhoryhmässä sairastetaan vesirokkoa.. näinköhän säästytään vai saadaanko joululahjaksi muutakin kun satakiloa leluja ..

Ei kommentteja: