tiistai 4. joulukuuta 2007

Aika vaan hurahti

Täällä tehdään pitkää päivää kun joulu lähestyy ettei ehdi kirjottelemassa käydä.
Lunta on työntänyt taas kaikki paikat täyteen ..olin tänään tuolla Vuoniskylillä töissä ja olihan se melkoinen matka ajella ..huh huh .. 40min siihen kun yleensä sellaiset 25min mennee..Mitään ei nähnyt kun kotia ajelin aura-auto tuli vastaan mutta ei se siellä ollu ajellu tämän päivän aikaan ..
Onneksi yleensä tuo työmatka on sellaiset 5metriä talon toiseen päähän .. ei haittaa vaikka keli olisi minkälainen ..
Huomenna on taas hieno päivä olla töissä ..Aamulla kammataan ja meikataan syksyn ylioppineita .. eli onneksi olkoon vaan kaikki uudet ylioppilaat! Nämä talven kirjoittajat jäävät aina varjoon jos verrataan keväällä kirjoittajiin ..mutta onneksi minulla on kunnia tehdä huomen aamulla upea neiti ..
Upeista neidoista hieno aasin silta aasiin öh siis Lunaan .. Nyppiminen alkaa olla loppusuoralla ja hei ..sieltähän alta löytyi ihan länderi..niin pieni ja sievä naamainen koira ..
ja miten Luna onkin pieni .. paljon matalampi kuin Welmu .. sellainen sirpukka neiti .Kajaanin näyttelyyn ei me päästä , mutta Enossa sitten 2.2 Lunan tulikoe taas pitkästä pitkästä aikaa. Nyt meillä jo osataan kulkea hihnassakin .. eilen Ismo oli koirien kanssa tunnin lenkillä ja 40 minuutin kuluttua oli Luna katsellut siihen tyyliin että eikö jo käännyttäis kotia kohti ..
Hiihtokausikin on alkanut ja Petrus ja Henny on tänään hiihtäneet .. Siitä se talvi alkaa ..
Mutta palaillaan taas ..

Ei kommentteja: