perjantai 28. joulukuuta 2007

Meillä sataa lunta !!!!!!

Kyllä ! Isoja hiutaleita leijailee sellaisella määrällä että meilläkin maa on jo valkea puolen tunnin lumisateen jälkeen ! Ihanaa ..
Meilläkin oli täällä sellainen melkein musta joulu .. Hieman oli vanhoja lumikasoja siellä täällä mutta jokapuolella pikkukengässä käveltiin ja hirveän liukkaalla jäällä luisteltiin ..meillä kuitenkin se metri lunta ja -30 astetta pakkasta aina jouluna on ..

Joulu meni vielä hieman sairastelun jälkimainingeissa eli rauhallisesti .. Joulupukki muisti lapsia ja meitä aikuisiakin .. Mehän emme toisillemme lahjoja ostaneet vaan haaveissa siintää loppiaisen vietto tuttavapariskunnan kanssa Huhmarin kylpylässä ja illalla Taikakuuta tanssien , sellainen kahdenkeskeinen viikonloppu ...vaan katsellaan tuo pikku Pietro koska se vesirokko hänellä alkaa.. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta..
Juu pukki toi Lunalle vaaleanpunaisen pannan jossa timanttikirjaimin LUNA! on upea voi että ja neiti tietää sen ..
Welmun jouluaatto lenkillä takakäpälän kaksi kynttä hyppäsi sen verran kovalla pellon jäällä ja hangella että vertahan oli kaikki paikat täynnä .. Just menin kameraa hakemaan että otetaan joulumuistoja niin Ismo kantaa koiraa sisään ja eikun paikkuu hommiin . Welmun kynnen tyvi vuotaa hyvinkin helposti verta kun koira oikein revittelee talvisella kovalla hangella. Täytyy tossukauppaan lähteä heti ensiviikolla jos se auttaisi .
Tällä hetkellä vietetään näitä välipäiviä . Mie olen töissä ja Ismo vapaalla .
Welmu istuu trimmipöydällä ja Luna jännittää omaa vuoroaan .. Enon näyttely 2.2. sinne kaverit kuntoon .jännä näyttely ettei vieläkään ole ilmoittautumis ym tietoja saatavilla ja näyttelyyn on vain kuukausi aikaan ..
Saadankos Milla ja Tiina meille yökylään ?? Viimeksi enon näyttelyyn saimme teidät kylään samalla...
Huomenna vietämme taas ihanaa päivää ..Eno Kimmo saa Terhinsä ..(hyvä nimivalinta sen lisäksi että morsian itsekin on aivan huipputyyppi)
Häät täällä meillä mummolan kirkossa ( kaikille jotka eivät tiedä niin vanhempani asuvat täällä Lieksan Nurmijärvellä ja JOngunjoen pappilassa .talon toisessa päässä on kirkko ..) ja juhlaa jatketaan serkku Helin Lomapirtillä .. Ihanaa .. Saan kunnian tehdä aamulla morsiamen hiukset .. mikäs sen hienompaa.Kun vaan tulisi tuota lunta nyt reippaasti että saataisiin oikein kaunis lumimaisema ...
Häihin Henny saa päälleen karjalaisen fereesin joka on tehty minulle v. 1975. Essu oli kadonnut jonnekin matkan varrella ja Kaisu täti ja Irja mummo tekevät siihen uuden ..
Niin se vaan 32vuotta hurahtaa ja mekko sai uuden käyttäjän ..
vuoden kulumisista hieno aasin silta ...
.. kaikille kovasti hyvää uutta vuotta ja menestystä !!
arkiaskareet kutsuvat ..
ja jippiii ..jo yli tuhat kävijää meidän sivustolla ...wau !

Ei kommentteja: