sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Synttärisankareita ja suunnitelmia

Kuva arvoitus , mikä kuvassa ?
vastaus : Kennel poika Petrus ja kummien samojedipentu Helinä ;0)


Olenpas ollut huono päivittämään sivuja vaikka koneella olenkin kyllä koiramaisissa merkeissä naputellut useampana iltana ..
Koirakoulun jatkokurssi alkaa taas huomenissa ja jatkuu koko kevään , pentukurssi aloitetaan 2 viikon päästä , Todella mukavaa aloitella taas koulut talvitauon jälkeen !
Muutoinkin tässä olemme suunnitelmien äärellä .
Olemme nyt sitten päättäneet astuttaa Lunaa seuraavista juoksuista . Nyt tiistaina Ismo vie likat silmäpeilaukseen ja suunnitelmat ja järjestelyt Lunan astuttamista varten ovat jo aluillaan . Uros on vielä vähän hakusessa , yksi erittäin mieluinen vaihtoehto on jo mietitty , mutta luotan tässäkin asiassa kasvattajakollegion tietämykseen ja tukeen .
Lunan pennutus oli meillä mielessä talvella niin että olisimme jättäneet sen syksyksi mutta kokeillaan jos saisimme sen onnistumaan tästä juoksusta . Odottelemme juoksujen alkavan huhtikuun lopulla joten pennut syntyisivät keskikesällä .

Niille jotka ovat uusia lukijoita kerrottakoon että Luna ;Demians Galadriel 3,5 vuotta on tehnyt yhden pentueen 11/2008 josta on kasvanut 6 hyvin mainiota jälkeläistä . Luna on suomen muotovalio ja todella hyväluonteinen narttu .
Kasvanut kotona toisten koirien ja lasten kanssa ja on todella ihmisrakas ( välillä liiankin syliintunkeva ) koira .
Lunan pentuja on jo muutamiin koteihin alustavasti kyselty joten jos olet kiinnostunut pennuista niin ota toki meihin yhteyttä .
welmusen@gmail.com tai puh 045-676 33 58

Loppuun onnittelen vielä tuota meidän kennelpoika Petrusta joka täyttää huomenna jo 5 - vuotta ! Aika tuntuu vilahtavan silmissä ..

mukavaa viikkoa kaikille lukijoille , palailemme asiaan taas !

Ei kommentteja: