tiistai 27. huhtikuuta 2010

Haaveita haaveita haaveita vain ..

Kevättä odotellessa taas muutama rivinen tänne blogiin !
Eilen aurinko paistoi niin kovin että ajelin t-paidassa ja fleeceliivissä , nyt ulkona taas satelee vettä ja tuulee kovasti . Tuuli on kuulema lämmin mutta tunnustan että enpä ole vielä tänään ulosasti ehtinyt .
Lumet on sulaneet pihasta ja odottelen että piha kuivuisi niin että sitä pääsisi rapsuttelemaan .
Leikkimökin kattolaudat tulivat eilen ja ensiviikolla on sitten katonrakennusta tulollaan ;0)
Viikonloppu oltiin mualimalla ihan kaksistaan ja lapset ja koirat maalla . Suski oli käynyt tasaisin väliajoin pissimässä porukoiden sänkyyn , vaikka siihen oli portti kyhätty oli tämä Houdin menny siitäkin läpi .
Suski on ehkä se joka eniten osoittaa mieltään maalla ollessa ..
Lapset oli onneksi olleet kilttinä ja siellä on vielä hoitopaikka mummon ja ukin luona pappilassa .
Me käytiin Ismon kanssa Jojensuussa tanssaamassa ja lataamassa akkuja , kiitos kaikille mukavasta perjantaista !!!!
Sunnuntaina olimme kirkolla kevätlaulajaisissa ja Henny pääsi ilokseen laulamaan tyttöjen kuoroon ihan yllättäen . Kunhan saan kameran tyhjennetyä voi tuolta mun facebookista käydä laulunäytteen katsomassa !
Koirakoulu starttasi eilen ja nyt maanantaina minulla on kaksi jatkoryhmää ja pentukurssi . saan olla kotoa poissa kokonaiset 3 tuntia !! Mukava ryhmä meillä on ja aika kuluu aina liiankin nopeasti .. torstaisin meillä on penturyhmän toinen tapaaminen vain 45 min verran , täytyy keksiä sille illalle vielä jotakin mukavaa !

Pentuhaaveet Lunan kanssa tulevat ja menevät .. juuri kun saadaan sopiva uros tulee joku takapakki , nyt ollaan tällähetkellä ihan vaan odottavalla kannalla .Välillä meinataan jo iskeä hanskat naulaan ja odotella tulevaan vuoteen mutta meidän kohdalla seuraava pennutus saattaisi mennä parin vuoden päähän ja kovasti kiinnostuneita pennun ottajia olisi jo tälle syksylle .
Mutta katsotaan miten tässä käy ja ehtiikö urosasia hoitua ennenkuin juoksut alkavat ,Luna on oireillut koko viikon siihen tyyliin että juoksut ovat varmaan tulollaan ihan lähiaikoina ..
Mutta nyt takaisin työn äärelle .
Kaikille mukavaa vappuviikkoa !!!

Ei kommentteja: