sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Voihan Wee

Tämän kirjoituksen piti olla hauska kuvasarja eilisestä mäenlasku reissusta jossa kaikki koirat kirmailivat pitkin mäkeä ylös ja alas mutta enpä nyt jaksakaan .
Aamuyöllä heräsimme siihen kun Welmun nukkumakorista kuului tosi outoa ääntä , juoksimme katsomaan ja Welmulla oli tosi tiukka epilepsia kohtaus päällä
Kori oli jo pississä ja suusta tuli vaahtoa .
Kohtaus tuntui kestävän ikuisuuden ja oli tosi rankka . Mullahan on kokemusta epilepsia kohtauksesta ,sairastihan Teddy sitä vuosikausia mutta koskaan en nähnyt noin kovaa kohtausta .
Kohtaus vei kyllä voimat niin koiralta kun meiltäkin Ismon kanssa .
Onhan Welmua kytätty koko 6 vuotta oireiden takia kun sisaruksilla on ne epilepsiat diagnosoitu mutta ei sillä mitään ole koskaan ollut , ja nyt ilman mitään ennakko -oiretta kerralla routasee ..
Tänään eläinlääkäri miettii mahdollisen lääkehoidon aloittamista ja huomenna mennään käymään eläinlääkärissä . Jos Welmulle päätetään aloittaa lääkitys loppuu Ismolla ja Welmulla agility siihen ... no niellään tämä pala ensin ja mietitään jatkoja sitten ..
Onneksi koira elossa kuitenkin vaikkakin kovin väsynyt ..

5 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Voihan kurjuus :( Tsemppiä Welmulle ja koko perheelle!

Anonyymi kirjoitti...

Jaksamista koko sakille!
T:Alman poppoo

Anonyymi kirjoitti...

No voihan pihu minkä tempun pienelle elämä teki. Toivotaan yhdessä että saatte tavalla tai toisella kohtaukset niin hyvin hallintaan kun vain suinkin mahdollista. Jaksamista teille Welmu ja koko muu pehekunta! t.virva

Anne-Mari kirjoitti...

Olipas kurjia uutisia! Voimia sinne koko perheelle ja Welmulle!

Anonyymi kirjoitti...

Olipa kurja uutinen tämä Welmun epikohtaus. Epilepsia on mielestäni ländereillä olevista "ns". perinnöllisitä sairauksista se kaikkein kurjin, sen kanssa ei ole mukava elää. Toivotaan kuitenkin, että saatte mahdollisimman sopivan lääkityksen ja pystytte jatkamaan suht`normaalia elämää. Voimia teille.

t. Vahvikset