maanantai 22. helmikuuta 2010

Talvitunnelmia ja täyttyneitä pikkutytön unelmia !


Viimeviikko oli pakkasten osalta ihan hullua , useampi aamu pakkasta oli -30 ja enemmänkin kun heräiltiin , iltapäivästä oli puolenkymmentä astetta ja auringon laskettua taas alkoi pakkanen kiristymään , jännäsimme keliä viikonlopun osalta koska viikonloppuna sekä me että koirat olimme lomalla .
Lauantaiaamuna heräsimme -36 asteen pakkaseen , siirryimme porukoiden luo Nurmijärvelle jossa porukoiden pakkasmittari oli jämähtänyt -41,2 eikä se siitä noussut eikä laskenut .. Koirat jäivät mummon lihapatojen äärelle ja me lasten kanssa suunnistimme kylpylä / konserttimatkalle Savonmualle !
Koirat olivat nauttineet täysin rinnoin maalla olemisesta , äiti oli nukkunut sängyssä kaverina 4-5 koiraa , oli kuulema mukavasti kaverit lämmittäneet !
Kaikki oli mennyt tosi hienosti ja täällä kotona Lunan ja Suskin Escan kiusaamisesta ei ollut tietoakaan , muutoinkin likat ( eli Luna ja Suski ) on rauhoittuneet Escan suhteen koska Essukin on oppinut antamaan jo takaisin !
Me siis
suunnistimme kylpylään ja Hennyn unelmaan eli konserttiin Kuopioon , Sunnuntaina istuimme Antti Tuiskun ja Anna Abreun konsertissa ja täytyy todeta että kylläpä kannatti sinne ajella , todella hyvä konsertti ja ihan mahtavat puitteet ! Äitinä ihmettelin Hennyn mahdotonta eläytymistä ja mukana laulamista ;0) tunnustan että piti muutama kyynel pyyhkäistä silmäkulmastakin .
Lenni-Kalle ja Marzi orkestereineen olivat taustalla joten olihan se todella hyvä show ! Henny sai liput jotka oikeuttivat vip tilaisuuteen ennen konserttia ja sieltä ohessa muutama kuvamuisto ;0)

Escan kohdalle kuuluu muutenkin mukavia , viime viikolla saimme lopultakin Escan viralliset paperit saksanmaalta ja pääsemme hakemaan essulle papereita .
Haaveissa on viedä Essua näyttelyyn näytteille kevään aikana.
Koirille meillä onkin täällä talossa nyt aikaa kun Ismo paukastiin eilen pakkolomalle , alustavasti edessä sellainen 4 kk lomautus , kesälomineen menee tuonne elokuun puolelle ennenkuin työmaat taas kutsuvat . Toivotaan että tilanne paranee ja pääsee Ismo töihin jo ennen sitä .. kyllähän lomalla mukavaa olisi vaan kun ei tilille rahaa tipahtele totuttuun tyyliin !
Mutta näillä mennään .. mukavata viikkoa kaikille !

Ei kommentteja: