torstai 26. marraskuuta 2009

ihme ja kumma

Ihmeellistä .. viikko sitten kirjoittamani juttu oli hävinnyt avaruuteen eikä sitä ollutkaan täällä .. no voi sun perskatti
Kertoilin siitä miten meillä on ihana luminen maisema .. no sen voi nyt päivittää että eipä ole enää . Kaikki pieniä lumikasoja lukuunottamatta on sulanut pois .
Meillä on ollu täällä juoksuisia likkoja . Luna mamman juoksut ovat ohi ja Escalla on vieläkin . Niinhän ne aloitti keväälläkin viikon välein ja niin on nytkin .
Welmu vaikka onkin leikattu on äärimmäisen kiinnostunut likoista .. Lunahan iskee sille heti hammasta mutta Esca esittelee itseään hyvinkin reilulla kädellä ;0)
Viime tarinassani etsin länderipuodilleni jatkajaa jolla olisi hieman enemmän aikaa tälle puodin pyörittämiselle kun minulla .
Meillä Petrus pelaa jääkiekkoa ja molemmat lapset hiihtävät ( kunhan sitä lunta taas olisi .. viime viikolla jo hiihdettiin täysillä ..) joten huoltojoukoissa on oltava ja siihen menee aikaa .
Lupaan seuraajalleni että homma on todella helppoa , Kaikki laskutuspohjat ym löytyy valmiina ja voin tehdä tilaukset ym aina kaverina . Tavaraa on tällä hetkellä kolme pahvilaatikkoa mutta varaston loppuunmyyntihän on nyt menossa ja toivotaan että tavara menee kaupaksi !
Siispä kaikki halukkaat nyt puotia pyörittämään , tämä on ihan mukavaa ja antoisaa vaihtelua . Etenkin uusille länderi ihmisille tämä on mainio tapa tutustua uusiin ihmisiin !
Suosittelen lämpimästi ja toivon että vuoden vaihteessa puoti voisi muuttaa uuteen kotiin ;0) !
Ottakaa vaan reippaasti yhteyttä minuun tai Jariin !
Mutta siinä ne oli viime viikon kuulumiset . Meillä tällä viikolla on saatu lapsille possurokotetta ja muutoinkin viikko on kulunut kuin siivillä .
Viikonloppunahan on sitten se suuri juhla kun Welusi A pennut täyttävät 1- vuoden . Aika on kulunut niin nopeasti !
Olen reissun päällä viikonlopun mutta heti sunnuntaina päivitän tänne tiedot mitä meidän kakaroille kuuluu kuvien kera .. siis w:laiset laittakaa kuvia ja tietoja tulemaan !!

viikonloppuja !

Ei kommentteja: