tiistai 5. toukokuuta 2009

Wappu viikonloppu
Olimmekin sitten vappu viikonlopun kotona kun alkoi nuo Lunan juoksut keskiviikkona ja meille molemmille oli työn täyteiset päivät kuten vappuna kuuluukin sitten olla .
Ilmat hellivät ja kesä tekee tuloaan jo tännekin puolelle suomea . Pakolliset ilmapallot tuli hankittua ja aattona kävimme tuossa kaupungilla . Kameraa opettelen ja kanniskelen sitä mukana joka paikassa .. ihan mukavia ulkokuvia sillä alkaa jo tulla ;0)
Harmitti vietävästi kun emme päässeet Janakkalaan tänäkään vuonna . Tämän päivän olen tehnyt suunnitelmia sen varalta että pääsisimme agirotuun turistiksi edes parin päivän ajaksi .Olisi ollut niin mukavaa nähdä näitä meidän vauvoja Mustia ja Pihlaa kun siellä paikan päällä olivat .. no muutoinkin Koko kesän suunnitelmat ovat levällään kuin korttipakka .
Minulle ilmoitettu rannekanavan leikkausaika ( lähti kiireellisenä ) onkin nähtävästi vasta syys-lokakuulla . Olen kyllä tälläisellä peruutusjonossa että aikahan voi tulla koska vaan ..
Ismo on vielä tämän kuukauden töissä ja toivoa sopii että työsopimus toisi töitä ainakin kesäksi .. mutta sekin tarkoittaa sitten sitä että eipä ole vapaapäiviä , lomasta puhumattakaan ..
Agility on meillä nyt kirjaimellisesti hyllyllä . Ei yhtään harjoituspäivää takana ja nähtävästi ei Ismo kisaakaan tänä kesänä Welmun kanssa ollenkaan . Welmu viedään pallinpoistoon tässä loppukevään aikana , katsotaan miten kaverin sitten käy , tuleeko pitkäkin paraneminen ja miten käy luonteen .. . Escan kanssa aloitellaan alkeita kunhan tuo meidän kenttä sulaa ja Luna käy jos käy , se ei ole kovin innostunut tästä agilitystä ollut koko aikana .
Tuleva kesä on muutoinkin erilainen kun Henny neiti lähtee elokuussa kouluun . Olen luvannut että teen lyhyempää työviikkoa koko kesän ajan ja heinäkuussa ihan viikon loman .. Jos saisimme sieltä Hesan suunnasta vaikka vähän vieraita meille päin ..
Mutta näin se taas tämäkin viikko alkaa .. hieman ohessa kuvia retkeltä kun kävimme Ruunaan koskilla makkaranpaistossa. Kuvissa mukana Welmu ja Susa ..

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on teidän Musti todella upealuonteinen poika. Griffinit olivat meillä pari yötä ja Musti oli heidän kanssaan heti ystävä; kuin olisi tuntenut heidät aina. Mustilla on hyvin iloinen ja kiltti luonne ja siihen Griffinit ihastuivat:)
Eilinen päivä oltiin Salosten mökillä Griffinit ja me Jukan ja mein koirien kanssa. Oli mukava päivä. Carolina leikki Mustin kanssa, me saunottiin ja uitiin. Toivottavasti pääsette kesällä katsomaan Griffineitä kun tulevat, ja mikäli ette pääse, niin tuodaan ne sitten vaikka teille näytille sinne susirajalle. (he olisivat mielellään tavanneet teidät).
Mutta Mustiin he todella rakastuivat heti, mutta kukapa ei olisi rakastumatta, niin ihana koira se on:)
terveisin Malla&co

peehoo kirjoitti...

Vai että Ruunaankoskella Welmun kohtaloa mietitte:)
Kyllä se pallinpoisto hyvin menee, eikä se mitenkään luonteeseen vaikuta, mihinkä se koira karvoistaan pääsisi.Onpahan Welmulla hieman helpompaa olla siellä tyttölauman keskellä.
Harmi tuo agilityhomma, olisimme Jepun kanssa haastaneet Welmun ja Ismon hyllyjahtiin Lieksan kisoissa.

sari kirjoitti...

Heippa vaan Welmuset,

kyllä me tullaan silloin heinäkuun lopulla, kun ollaan näin jo sovittu, ja mielihyvin ja innolla tulemmekin!! :-)

Haliterkuin
sari

Tanja kirjoitti...

heips!

kyselen tän blogin kautta..onko Weluis A pentueen porukat jo vuokranneet mökkejä elokuussa olevaan pentu tapaamiseen? täs itse juuri mökki vuokrausta mietin:)
kumpa mekin näkisimme Mustin,onhan se Lumon ainokainen veli!!;)

Tittityy kirjoitti...

Pihla lähettää äipälle äitienpäivän onnittelut espoosta! :)