tiistai 12. toukokuuta 2009

Welmu muutamaa grammaa kevyempänä

Tänään se sitten toteutettiin .. Welmulta leikattiin pallit pois .
Onhan sitä kauan mietitty näin tyttövaltaisessa talossa , mutta nyt hyvien ja kuivien ilmojen tultua se tänään tehtiin .
Kyllähän se harmittaa sinänsä eihän sitä käy kieltäminen ettei Welmua voitu käyttää jalostuksessa . Onhan se niin upean värinen ja mukava koira . Saimme Welmun kuitenkin muotovalioksi asti . Mutta kun niillä sisaruksilla nyt näyttää olevan sitä epiä niin eipä sitä Welmua uskalleta käyttää vaikka kaveri itse vieläkin on ollut oireeton .
No jospa se mahdoton merkkailu häviäisi tällä leikkuulla . Astumaan hän ei niin kovasti innokas olekaan ollut . Kepa poika yritti astua viikonlopun aikana Escan ja Kepahan on leikattu 6 vuotta sitten .. hyvin oli homma muistissa kun hetken haisteli ..Eli niin meillä on nyt Luna ja Esca molemmat juoksussa . Essu aloitti juoksut vaikka viimeksi on ollut jouluna ..
Tyttötalossa on hieman tälläistä .
Muutoin ollaan kiireisiä tuon meidän eskarilaisen kanssa . Jokapäivä on jotain retkeä ja jännittävintä on perjantaina kouluun tutustuminen ... se on Hennyllä vähän kun tuo pyörällä ajo ilman apupyöriä .. Nyt on laitettu porkkanaksi oma puhelin jos pyörällä ajo alkaisi maistumaan ...
Mutta nyt tuonne potilaan luo ..kaverilla hieman kuuppa sekaisin vielä ..
Eikun viikonalkua kaikille vaan .
Muistakaa t-paitojen tilaus länderiväellä ..foorumissa tietoa lissää !
ja onnea vielä täältäkin Länderilehden väelle hopeisesta tunnustuksesta !

Ei kommentteja: