torstai 21. toukokuuta 2009

Vapaapäivän kuulumisia

Helatorstaita täällä vietetään aurinkoisessa säässä .. Ukkonen marmatti tuossa aamupäivästä mutta ei se kohdalle tullut .
Vesisadetta olisi kyllä ihan mukavaa saada . Ei ole satanut yli viikkoon ja on todella pölyistä . Meillä on oman seuran Agility poppoon kisaviikonloppu tulossa ja se on kyllä niin hiekkainen paikka että toivoa voisi hieman vettä ..ennen kisoja siis ;0)
Ismo on tänään työmaalla ja me lasten kanssa kotona . Sellaistahan se on odottelua ja ruuan laittoa . Kesän eka raparperipiirakka on uunissa ja jos ei muut niin minä ja karvatytöt sitä syödään .
Welmu on ollut vähän huonovointinen vielä tänäänkin . Oksensi aamulla kaikki ruuat sellaisenaan ulos ..en tehnyt tarkempaa tutkimusta mutta pohdiskelin tuossa että näinköhän tuli se antibiootti samassa kasassa ulos ..
Paranemaan päin näyttää nuo kulkuset jo olevan , eikä haavakaan enää niin vuoda .
Mallan kanssa puhelimessa naurettiinkin tänään että selvästi se pussi vaatii implantin , kun ei meinaa kutistumaan ruveta .. Pingispallo ,,kinderimuna .. ?
Tänään saimme myös päätökseen pentueen siruhässäkän . Sen kummemmin Kennelliiton asioiden järkevyyttä tai sen vähyyttä tässä en käy ihmettelemään mutta sanottakoon että maalaisjärki voitti .
Hyvä niin ja kiitos Maralle että otit asiaa hoitaaksesi !
Nyt pihahommiin ja keräilemään voimia huomisen työpäivään ja viikonlopun kisoihin .. Ainakin Pekka ja Tiina nähdään , sitä onkin mukava odotella ! tervetuloa kisoihin !.

2 kommenttia:

peehoo kirjoitti...

Täälläkin pisteltiin äsken kesän ensimmäistä raparperipiirakkaa jäätelön kera :)
Jepun kanssa starttaillaan lauantaina omissa kisoissa ja tuloksista riippuu moneltako Lieksan reissuun pitää lähteä, jospa ei tarvitsisi vielä kukonlaulun aikaan lähteä ajelemaan.

Welmuset kirjoitti...

elähän nyt Pekka kun mie olen nähtävästi ykkösten aikana mikin varressa ..oon jo miettinyt miten teidän esittelisin ..vai oonko joutunut siihen hommaan siks että oon kai ainoa joka osaa Jepun rodun sanoa ..ehhehe.