sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Weluis A pennut 3 kk . kuvaterkkuja maailmalta

Musti ei olekaan enää niin musta vaan näin karjalaisittain puna-musta :0) Musti onnellisena Salosten luona mökkeilemässä
Lumon kuvaterveisiä
Moi sisko ..olenkin sua jo ikävöinyt
Alma löysi tutun sylinPostiin on tipahdellut kuvaterveisiä 3 kk vanhoilta Weluis A - pojilta ! Kiitos kovasti kuvista . Kylläpä ollaan komeita !
Tänään saimme mieluisia vieraita kun siskotyttö Amaranth Alma tuli meille kylään !
Hieman nypittiin ja korvia teippailtiin ! Oli ihana huomata miten Alma kulki hieman paikasta toiseen ja alkoi palaset loksahdella kohdalleen ja talo ja ihmiset tuntumaan tutuilta ! voi sitä korvan pesua ..
Luna ja Susakin leikkivät Alman kanssa mielellään .. oli ihanaa kun kävit ..tervetuloa koska vaan taas uudestaan .
Ohessa kuvaterkkuja Lumolta ( Weluis Aslan ) ja Mustilta ( Weluis Ace Of Spades ) sekä tänään otettuja kuvia Almasta ( Weluis Amaranth ) ja meidän Suskista ( Weluis Aurora ) blondityttöjen kuvia päivitellään heti kun niitä postiin saapuu ..
Mukavaa viikkoa kaikille ..mekin lopulta terveenä . Petrus sairasti 8 päivää vatsatautia ..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heips!

me ollaan teippailtu Lumon korvia,huonolla menestyksellä:( repii niin kauan teippiä,et se irtoo..itsepäinen luonne,kun on :) tänään taas uusi yritys! voi kun Lumokin saisi leikkiä sisaruksiensa kanssa,asuvat niin kaukana.ja tämä kennelyskä täälä,pelottaa mua! odotan tuohon tehoste rokotteeseen.(kärsimätön)..toivottavasti sosiaalisoituu vielä hyvin?:) ihmisistä Lumo tykkää hirmuisesti...terkkuja kaikille!!

Anonyymi kirjoitti...

Meillä oli samaa ongelmaa noiden korvien kanssa. Neljä kertaa kokeitiin ja ripsraps 5 min ja teipit raaputettiin pois...huoh. Mitä lie ihmeainetta Terhin ja Ismon maalarinteipissä kun ovat vieläkin viikon jälkeen korvissa:)
T:Kaija ja Alma