torstai 26. maaliskuuta 2009

Unipöpö

Meidän talouden koiria vaivaa unipöpö . Uni maistaa ja sitä harjoitetaan lähes koko päivä .. Minä oon jo tarkastanut moneen kertaan onko Lunalla juoksut kun se vaan nukkuu ja syö . Välillä käydään ulkona ja äkkiä metsälenkiltä takaisin ulko-ovelle ja koriin nukkumaan .. Ja muut seuraa perässä .. Kai ne kerää voimia johonkin mitä tuleman pitää ..
Mulla on ollu hieman hiljaista tämä blogin pito . En ole ollut koneen äärellä ja muuthan tätä ei kirjoittelekaan .
Olin maanantaina tutkimuksissa keskussairaalassa ja niinhän sieltä löytyi vaiva tähän rannekipuun . Hermopinne joka leikataan heti kun leikkausaika vapautuu .. se on sitten kuukauden pätkä käsi paketissa jahka leikkuulta tulen .. että sitten aikaa kyllä olisi mutta mitään ei sillä kädellä tehdä ..
Leikkaus näyttäisi uhkaavan tuohon kuukauden päähän eli haaveet Janakkalasta ja agirodusta saa meidän taloudessa kyllä unohtaa .. Heinäkuulla pitää loppukuusta kyllä olla työkuntoinen koska häärumbaa on tiedossa työrintamalla ..leiri ja pentutapaaminen on pakko järjestyä !
Susa kävi tänään tehosterokotuksella . Reipas likkahan se on ..veimme Petruksen kerhoon ja sinnehän se olis Suski Tarja tädin luo jäänyt ihan mukisematta .
Nytpä lähden postikeikalle postittelemaan länderipuodin tämän loppukuukauden tilaukset ja sitten työn touhuun ..
Joko Jettiläisillä ollaan pennun teossa ..piti ihan aamulla käydä länderifoorumi heti katsastamassa .. ;0)
mukavaa päivää kaikille ..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyvä että syy löytyi kipeeseen ranteeseen. Lumokin on ollut pikkuisen uneliaampi,syyn kyllä tiedän.tiistaina olimme seuraamassa närpiöläisten agi harkkoja.Lumo istui koko ajan sylissäni ja tarkkaili tianteita.keskiviikkona olimme sitten tuolla omalla kasvihuoneella pitämässä agi treenit.Lumo oli sielläkin mukana.näytttää pojalla olla rohkeutta joka tilanteeseen:) korvien teippauksien kanssa vieläkin takkuamme.ennätys on ollut 7 tuntia teipit korvissa,no periksi ei anneta! muuten näyttely ura on finito;) lähetän kuvia tulemaan,kunhan saan tuosta pomppivasta kengurusta hyvän kuvan:)oikea jojo!

Anonyymi kirjoitti...

espoossakin on pentu viettänyt uneliasta päivää. tätä tuntuisi olevan liikkeellä ;) mutta iltaa myöten piristynyt ja nyt sitten näköjään taas riehutaan oikein kunnolla. eli tätä rataa yöllä ei nukuta ollenkaan. :) täällä on muuten toinen jojo. hyvän kuvan yritykset ollut käynnissä jo monta päivää. ehkä täytyy tyytyä unikuviin.