keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Sulho kylässä

Maanantai iltapäivällä Mikkelin tehotytöt powergirls ajoivat pihaan .
Siitä alkoikin kolmepäiväinen jännitysnäytelmä -
Minähän en ole nähtynyt kun hevosten astutusta enkä osannut odottaa yhtään mitään ..Onneksi Malla ja Anne olivat tietotaitoineen auttamassa .
Kun Ryti tuli pihalla ampui Luna heti vastaan . Lempi ei varmaankaan leiskahtanut heti mutta kemiat natsasi kyllä . Jouduimme hieman varomaan koirien meillä oloa koska Welmu oli vielä kotona . Annen mukanahan tuli vielä Lunan veli Gabriel .
Illasta Welmu lähti maalle lomalle ja pääsimme seuraamaan miten nuoripari toimii
Kiinnostusta oli kovin mutta mitään ratkaisevaa ei tapahtunut .
Tiistaina heräsimme normiaamuun ja Henny eskariin Petrus hoitoon ja kotihommat ..Sitten ajattelin esitellä tytöille ( kuten Petrus koko ajan tehotytöistä nimitystä käytti ) Lieksaa . Ajelimme kaupungilla ja muutamassa vaatekaupassa käytiin ... Kyllä nyt naisten kelpaa esiintyä on nimittäin vaatekaapit uudessa uskossa .. Ihania vaatteita ja upeita naisia
Kun tulimme kotiin koirat taas irti ja Ismo kaverien kanssa ulos .. ALkoi olla jo sellaista MELKEIN juttua .. nooo eikun koirat huilaamaan koska Anne oli ihan satavarma että huomenna tapahtuu .
Tänään aamulla oltiin Mallan kanssa jo kuudelta hereillä . koirat pissille ja aamun kahvin keittoon . Ismo teki tekoa töihin seitsemäksi .
Luna tuli lattialla mulle syliin ja Malla lähti etsimään pantaa että jos pidettäisiin kiinni tarvittaessa ..No vävypoeka Ryti tökki aikansa sekä minua että Lunaa ja yhtäkkiä hyppäsi Lunan päälle ... MInä sieltä että psstt kaverit hei .. täällä ollaan hommissa .Anne siihen puoliunesta apuun mutta Ryti osasikin kääntyä itse ..
Nalkkiin jäivät ja ihmetystä kerrakseen että nytkö ne sen teki ??
Siitä koirat lepäilemään ja aamupäivästä jopa töitä tein ja sit käytiin Annen kans vähän kaupassa .. kun oli tukkuasioita ..
Iltapäivällä Petrus hoidosta ja mie ajattelin että hetki vielä ennenkuin Mikkeliin lähtee kyyti olen koirien kanssa ulkona . Ihan älytön vääntö oli kyllä nuorella parilla mutta Luna kääntyi kokoajan pois ..
Sitten tultiin siihen että Mikkelin kyydin oli aika lähteä . Istuttiin Ismon kanssa lattialla vessan edessä ja Rytiä aktivoitiin tavalla jos toisella ..pienensimme rinkiä missä istuimme ja kehuimme kovasti koiria ..
Niinpä se Ryti tempasi Lunan sellaiseen rytkytykseen että enpä ole moista ennen nähnyt . nurkasta se huima otti vauhtia ja mulla oli tekemistä että Luna ´pysyi pystyssä .. Lopultahan ne kaatuivat Luna alla selällään ja Ryti päällä ja niin nalkissa kun ikinä ..Annea kyseltiin apuun ja täytyy sanoa että olis jäänyt multa tekemättä se koirien kääntäminen .. Siis ISO ISO kiitos Annelle että olit paikan päällä ..
Nalkkia kesti ihan mukavasti ja nyt pidetään peukut pystyssä että rännin rojut löytävät perille .. Luna on ainakin aivan uupunut ja tuoksuu NIIIIIIN HYVÄLLE ja nukkuu pedissään ..
Mutta ikävähän se jäi kun porukka pois lähti . Oli niin hauskaa kun oli illasta telkkarin katsonta kaveria ja muutoinkin olen tainnut nauraa enemmän kuin koko kesänä näiden muutamien päivien aikana .
Siis kiitos Mallalle että jaksoit ajella ja samaan kyytiin tuo Annekin vielä kotimatkalle lähti . Odottelen teitä kovasti tänne sitten joulukuulla .. on jo tuo kylän vaatekauppojen valikoimakin sitten lisääntynyt .
Nytpä sitten odotellaan . TÄmä onkin sellainen joulukalenteri että luukkuja se kuutisenkymmentä vain ..
Olipa mukavaa rankkaa ja erilaista .. huomenna torstai ja paluu arkeen .. tää on tätä..

1 kommentti:

sari kirjoitti...

Huima juttu, lykkyä pyttyyn! :-D

Ja flunssalle lähtöpassit, toivottaa juuri kamalasta flunssasta viimein toipuva mutta muuten ok voiva Sarde :-)