sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Kuulumisia

Täällä vaan pakerretaan syyshommia ja jää nämä blogiin kirjoittelut ihan unohduksiin ..
Nytkin muu porukka on pihalla haravointihommissa ja mie teen yhteenvetoa noista kynttilätilauksista , siis kyse näistä koristekynttilöistä joihin voi painattaa oman koiran kuvan .. mulle vaan sähköpostiin kuvia niin tilataan . Enemmän asiasta tietoa tuolla länderipuodissa yhdistyksen sivuilla nääs ..
No kaikki siellä tietysti odotatte että kerron Lunan kuulumisia .. no mitäs Lunalle .. Mitään ihmeempää ei neitokaisen voinnissa ole huomattu mutta oksentaa joka päivä ..
Olen yrittänyt laittaa sellaisia vähän parempia ruokia ja hieman pikku herkkuja että JOS nyt sattuisi niin että se astutus olisi onnistunut ..
Ruokahaluja on välillä ja välillä ei ..
Nännit sillä on ihan älyttömät tapit ja hellyyden kipeä se on . mutta onhan sillä kyllä ollut juoksutkin että ihan hyvin voi johtua siitäkin .
Sen verran olen varautunut että JOS sitä nyt ollaan hyvinkin pieniin päin , niin mulla kulkee omassa ajanvarauskirjassa päivien kohdalla numerointi .. ja olen sen verran asiakkaille sanonut että marraskuun lopulla / joulukuun alussa saattaa olla pieni lomanen .. että kuka pikkujouluun hiuksia laitattaa niin reilusti tuossa marraskuun puolella sitten ..
Onhan sen ajatuksen kanssa hauska leikitellä ja nimiä miettiä .. Sekä sulho Ryti että Luna harrastavat nenällä voimakkaasti tökkäämistä .. me eilen illalla naurettiin että olisko Weluis : Kuis tökkii ? - pentue aika kuvaava nimi ..
Henny on jo vuosia vaatinut että pentueessa pitää olla hänen mukaansa nimetty tyttö eli Aurora ja siitä täytyy varmaankin sitten JOS pitää kiinni , Ja koska itäsuomesta ollaan niin Nightwishin biisejä tullaan käyttämään nimissä .. ;0) se on iiiihaaan varmaa .. Weluis Amaranth kuulostaa oikein mahtipontiselta ..
Juu mutta niitä sitten lisää JOS JA JOS
On tullut mukavasti yhteydenottoja sekä sähköpostiin että puhelimella . Kiitos kovin kaikille ja olette huomioon otettuja . Täältä seuraamallahan asiat selviää ja JOS mitä ilmenee teemme tuonne pentusivun jonne sitten kirjaillaan uutisia .
Kenellekään emme pentuja lupaile ja mitään varauslistaa meillä ei ole , kaikessa rauhassa edetään ja kuulostellaan .
Ultraan vien Lunan tuossa loppukuusta niin sitten ollaan taas himpun verran viisaampia ..
Mutta kaikille mukavata viikkoa . osa teistä onkin syyslomalla mutta me vaan eletään arkea ja ollaan töissä .. Henny jo haukkuikin meidät ihan tyhmksi kun meillä ei lennetä Turkkiin eikä Kreikkaan eikä olla pohjoisessa kylpylässä .. ei olla edes lomalla .. voi meitä
mutta täältä näin terkkuja kaikille ja palaillaan ...

Ei kommentteja: