sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Kuulumisia

Viikko hurahti ihan hurjalla vauhdilla .. Kevät teki helletepposet ja on ihmetelty että onpa lumet jo sulaneet ja pihaakin alkaa lumen alta löytyä
Lunan kanssa kävimme ekassa tokossa ja onhan meillä melkoinen matka siihen että oppisimme istumaan sivulla saati maahan menoa .. Luna katseli minua lähinnä täh? kun ohjattiin maahan... Noo tänään emme päässeet vaan kokeillaan taas seuraavaa kertaa..
Perjantaina oli aivan huippu päivä ;Vitikaisen Tiia oli kouluttamassa agiltyä ja voisi sanoa että kylläpä oli mahtava opetus ! Nyt sitä silmät aukesi että tätäkö tämä nyt sitten onkin ? Kerrassaan upeaa . toivottavasti vielä joskus pääsemme samalle koululle ;0)
Antakaapas viisaammat vinkkejä mistä olette tehneet keppien ympärille ne suojat ..siis että koira sujahtaa kuin hanskaan ( eikä pääse hyppäämään välillä pois niinkuin meillä eilen yhdestä versiosta hyppäsi pois ..) Tiia suositteli sellaisen rakennelman tekemistä ..meillä on nimittäin W onkelma se että kiire kiire ja kepit hidastaa kun jätän loppupään kepit menemättä niin .. ja sitä nyt kokeillaan korjata kovasti .. samoin otimme pallon harjoituksiin mukaan ja katsotaan joko se koira rupeaisi hieman tiukemmin kääntymään .. paljon on vielä opettelemista juu .
Luna on niin reipas ja kunhan voheltamiselta rauhoittuu niin kyllä siitä agility koiran saa ..
Kenttä on sulanut agiradalla ja viikko kisoihin , Huomenna loppuu sähköinen ilmo ja mukavasti porukkaa on ilmoittautunut . Toivottovasti keli ei ihan niin huonoksi muutu kun mitä se uhkailee ..vettä ja räntää .. Näiden päivien jälkeen se tuntuisi kyllä jo kohtalon ivalta ..
Tänään olimme juhlasta toiseen muskarin kevät juhlaa ja seurakunnan 3 vee juhlaa. nyt onkin kaksi hysteeristä lasta tuolla vietävänä saunaan ..
Mukavaa viikkoa kaikille ja laitelkaahan kuulumisia tulemaan ..olis tarjolla länderipuotiin pikee paitaa .lippistä ja eilen postiin tuli tarjous koulutusliivistä ..että jos kiinnostusta on niin ottakaa yhteyttä . muutoin ei tilauksia tehdä
Ja ne jotka vielä empii laukkujen ja juomapullojen tilausta niin nyt vipinää tassuun ..laukkuja jäljellä enää 13 kpl ja niitä ei uusia tilailla ainakaan kesän aikana ..
palataan

3 kommenttia:

-Mervi T- kirjoitti...

Moikka!

Jukka oli juuri eilen tehnyt meidän seuralle sellaset kaaret keppeihin, kannattaa varmaan soittaa Jukalle!
Kuulostaa hullulle toi sun lumen sulaminen-juttu. Täällä ei ole ollut enää lunta vähään aikaan ja eihän tiedän paikka niin kaukana ole..tai sitten on..
Onnistuneita kisoja!
Mervi

Hannamaaria kirjoitti...

Täällä olisi tällainen tunnustusplakaati: http://amaelmellon.blogspot.com/2008/04/pmrpolkkaa.html

Hannamaaria kirjoitti...

Täällä taas häiriköimässä. =)

Luin jostainpäin blogistania, että tuon Blogging with purpose merkin takana olisi alunperin joku uskonnollinen poppoo from America. Itse kun kovasti vierasta moista, enkä blogissani halua ottaa kantaa mihinkään uskonnolliseen, suuntaan taikka toiseen, tein ketään tai mitään väheksymättä merkistä koiramaisen version. Vaihtoehtoinen merkki vapaasti napattavissa blogistani.

Itse tunnustuksen arvoa ja tarkoitustahan tämä asia ei mitenkään muuta. =)