sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Aikaa, aikaa aikaa

Sanoi eilen tuomari Vuorinen kun Luna käväisi kehässä hakemassa sinisen nauhan ..
Siellä ei kehässä paljon viivytty vaan asiahan tuli selväksi kyllä ..
Reetalle onnea nollista ja Avasta , Tiinan viesti kummasti piristi päivää ..
Tänään tuli lunta ja tuuli kun aamulla kampesimme Kv näyttelyviikonlopun toiseen näyttelyyn ..nyt Elina Tan-Hietala rankkasi Lunan jo punaiselle nauhalle että kyllä se tästä noususuhdanne päällä ..Luna kiersi kehää potkaisten ( Hepun juttuja tämä taisi olla kanssa ) aina kun kääntyi ..muutenkin märkä nurmikko harmitti kovasti .Kun seisottiin tuomarille Luna nosti etukäpälänkin ylös eli taisi tuo keli haitata meidän prinsessan menoa .. Noo kehuja arvostelussa oli kauniista päästä silmistä ja turkista molemmilla mutta runkoahan tältä rimpulalta uupuu se on ihan totta .
Nyt kun ollaan jo nuk luokassa niin pitäis jo saada tuo pentumaisuus pois .. mutta aikaa aikaa ...
Mutta kiva viikonloppu oli ! käytiin tivoli ja american carshow ja oltiin hotellissa yötä ..lasten kanssa touhutessa ..ja se että Suomi kuulema on voittanut yöllä Ruotsin niin se jos mikä huippua !!
Oli mukavaa tavata tänään Auli ja Siru . Siru meni hienosti sateesta huolimatta ja sai pentu Ropin onnea vielä siitä kovasti ..jutellaan ensi kerran sitten kun niskaan ei sada nyrkinkokoisia lumihiutaleita ja tuulta vähemmän kuin 100m/s
Palaillaan ja aloitellaan viikko.. Lunanlla kahdet alkeisagit tällä viikolla ja töitäkin tehdään ..
mukavaa viikkoa kaikille !!

Ei kommentteja: