keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Kuje haastoi WelmunHeipä hei ystäväni ..
Kuje haastoi minut tähän juttuun jossa joudun kaikelle kansalle kertomaan kaikki suurimmatkin salaisuuteni ..toivottavasti uskottavuuteni ei nyt kärsi pahaa kolausta..
siis muitta mutkitta asiaan ..
* 1 . Rakastan tällä hetkellä yli kaiken uutta Back on track takkiani .. haluan sen päälle heti kun tulen ulkoa ja sen kanssa nukutut päiväunet ovat nyt tällä hetkellä ihaninta mitä tiedän .. emäntä nauraa viuh viuh viuh kuuluvaa ääntä kun kuljeksin paikasta toiseen ..Mutta hei suomihan on tuulipukukansaa.
* 2. En rakasta imuria ..kun se käynnistetään on suuntani tiukka kaakko imurista pois päin .
* 3. Tykkään frolic nappuloista ..niillä voi mukavasti leikkiä.. Lattialle heitettynä aamuyön tunneilla niiden päällä voi hangata itseään päästelemällä valasmaisia ääniä ..
Joku on joskus sanonut että niitä voisi syödäkin mutta minusta ne on kivoja leikkikaluja.
* 4. En tykkää että minua nypitään tai leikataan kynsiä ..mutta siinä on vaan oltava ettei tule vaikeuksia
* 5. Olen mustasukkainen ..hetkinen ..en ole mustis mistään.. ehkä hieman siitä että rapsuttelevat Lunaa kun olen kuitenkin talon boss
* 6. Intohimoni on agility ja muutoinkin hyppiminen ja hakeminen .. Esitän aina vieraille kuinka korkealle hyppään ja oon vähän elvis ..pitäisikö nimeni muuttaa Elvikseksi ?
* 7.Paheenihan on tietenkin ulkona lumen syönti .. kärsin siitä hieman koska olen muutaman kerran kuulema pisut lirauttanut sisälle ..en kyllä itse huomannut mutta huomauttivat asiasta , kummaa porukkaa , muutaman desin lirut matolla ja sellainen kalabaliikki eto asiasta ..

no niin olikohan tässä nyt kaikki .. terkkuja kaikille teille karvaiset ystäväni ja koska tässähän vahinko laitetaan kiertämään niin haluaisin haastaa äitini Juulin mutta eihän ne ole vielä hommanneet blogia ..eli haastan ystäväni Jepun Heikkisestä Kuopiosta ..
haaste lähetetty blig..
Kuvaksi valitsin itsestäni mielestäni aika herkullisen kieli kuvan ..
terveisin Welmu

Ei kommentteja: