maanantai 29. lokakuuta 2007

Meidän perheen tytöt harjoittelussa

Eilinen vapaa päivä kului perheeltämme erilaisten harrastusten parissa..
Aamulla aikaisin suunnistimme jäähallille , Hennyn uuden hohtavat luistimet takakontissa.. Fiilispuolella Petrus laitatti jo kotona kypärän päähän , vaikka meillä Petruksen kanssa olikin tarkoitus olla huolto joukoissa.
Siis kentälle ja jäälle .Ismon täti Merja tuli mukaan valmentamaan Hennyn ensimmäistä jäälle meno kertaa..
Alussa hieman pelotti mutta siitä se alkoi uteliaisuus voittamaan ja lopulta neiti uskaltautui jäälle .. Petrus seurasi silmä kovana aitiosta ja ilmoitti että hänelle kanssa.. eli eikun ostamaan luistimet sitten tällä viikolla pikku äijällekin ..
Jäimme vielä katsomaan hetkiseksi kun v.97 syntyneet pelasivat kotiottelun Nurmeksen Seppoja vastaan .. hei ne pojat on 10 vee ja kyllä ne luisteli taitavasti ..
Petrus oli kuin toisessa maailmassa. tuijotti lumoutuneena pikku poikien pelaamista ja hienoja punaisia peliasuja .. katsoimme Ismon kanssa toisiamme ja totesimme että selvä peli ..täällä sitä muutaman vuoden päästä ollaan viikonloput hallilla kamoja kantamassa ja huoltamassa..
Kaikille muualla asuville tiedoksi että Lieksan jääkiekko joukkue on Lieksan Hurtat ja siksi siitä kertominen käy näin koira sivuillakin ....
Iltapäivästä Ismo menikin sitten meidän ryhmän viimeisiin syksyn harjoituksiin ja pienoiseen koulutukseen .
Lopettelemme omat harkat ihan siitä syystä että keli viilenee ja päivät pimenee ..
Ryhmä pieneni pienenemistään ja nyt on hyvä jäädä tauolle .Keväällä jatketaan sitten .Meillä onkin Lieksan agility-poppoolla toukokuulle anottu kaksipäiväiset kisat..
Niin koulutukseen .. Kouluttaja oli huomioinut Welmun murinat ja jurinat ja lähinnä siihen tarttunut kiinni .. onneksi murina oli hieman helpottanut ja Ismo oli saanut mentyä Welmun kanssa rataa ihan hienosti ..
Ja sitten meidän Luna ... Nyt on ura alkanut .. Luna istutettiin nätisti odottamaan paikalleen,,,Ismo antaa käsimerkki käskyn ja sanoo ..Luna odottaa ..(tässä vaiheessa Luna oli ryhdistäytynyt ja korvat oli pompsahtaneet odottamaan käskyä..) ja sitten lupa ja kuin koulutusvideosta Luna hyppi peräkkäiset aidat ja kaartoi Ismon luo kehuja odottamaan ..
Jeeee !! Henny opi luistelemaan ja Luna on aloittanut agilityn ihan oikeasti eikä vain pompppien kentällä .. Onpa mukavaa..
Nyt meillä onkin tuolla pari nuhaista kuume potilasta peiton alla katsomassa videota.. eli mehun keittoon jälkikasvulle ja palataan ..
Loppuviikosta kurkistetaan joulumyymälään ...eilinen iltapäivä vietettiin ompelukoneella hurraten..
mukavaa viikkoa kaikille !

Ei kommentteja: