maanantai 8. lokakuuta 2007

Kunpa tulisi talvi ...


Lauantai päivänä Lieksassa oli eläinten puolesta kulkue jonne mekin osallistuimme , kotiin jäi Luna koska juoksut olisivat varmaankin saaneet kaikki kulmakunnan koirat kulkueeseen .. Niin sitä luvan kanssa käveltiin keskellä katua poliisiauton . hevosen ja kahden vuohen johdattelemana pitkä pätkä .
Agility porukkamme oli luvannut järjestää pienen näytöksen kesätorilla. Ihmisiä oli paikalla mukavasti ja lisääkin tuli kun näytös oli lopuillaan ..
Viimeisenä muttei väjäisempänä oli Ismon ja Welmun suoritus ja meni hienosti ..ihan kuin olisi enemmänkin sitä tehneet.
Talvikauden myötä myös viikonloppu harkat alkoivat viikkoharkkojen sijaan ...
Lauantaina piha haravoitiin ja kaikki tavarat varastoon odottelemaan ensi kesää.
Henny ja Petrus odottavat lunta satavaksi ja niin kylmältä tämä viikko näyttääkin että mistä sen tietää jos räntää sataisi ..
Eilen iltalenkillä huomasin että naapurikadulla on viritetty ensimmäiset jouluvalot puuhun ja ulkorakennuksen kuistille ..hieman hassulta tuntui mutta toisaalta kauniit ne oli kuitenkin ..
Minä harrastan kynttilälyhtyjen polttamista..
Lunan juoksut alkaa rauhoittua ..oli viime viikolla melkoista .. Welmu ei lähtenytkään maalle kun sairastui vatsatautiin alkuviikosta .. siispä toinen eriaikaan ulos kun toinen ja molemmilla omat nurkat ja häkit talossa.. Luna ja WElmu on tehneetkin hienot pehmeät pesät omiin häkkeihinsä ..sieltä nytkin nenä vaan näkyy kun molemmat ottaa päiväunta ..
Kuten Petrus myös .. Sisko onkin kerhossa joten talossa jotenkin aavemaisen hiljaista...
mukavata viikkoa kaikille ..

Ei kommentteja: