maanantai 10. syyskuuta 2007

Viikon alkua


Kylläpä ne pari vapaa päivää meni huomaamatta.. Niin paljon tekemistä . niin vähän aikaa ..
Lauantaina nostimme maalla perunaa ja hoidimme Kepan käpäliä .. Kynnet olivat taas hirmuiset ja niitä piti leikata ihan tosissaan ..sellaiset voimapihdit olisi aika hyvät .. Kaveri oli aika pirteänä tällä kertaa..Luna härrää raukan ympärillä koko ajan ..Olen odottanut koska Kepa hermostuu mutta ei ainakaan vielä ole ..
Koirien kanssa agiradalla..
Welmu menee hienosti (huom Milla ..) jo kepeille .. Kun multa uupuu tuo kunto ja vauhti niin minä olen hyvä valmentamaan tälläistä löntystellään nyt kepeille harjoituksia ..
Ja mitä isot edellä . sitä pieni perässä .. Lunakin jo hienosti mennee kepeille ..
Hypyt sujuu myös mutta tuo putki se on välillä aika pelottava juttu ..
eikun namupalalla houkuttamaan .. Lunahan syö ihan mitä vaan sille antaa.. ei paljoa tyttö maistele kaikki suoraan vaan ..
Sämpylöitä paistamme Hennylle kerhoon täällä ja kuulostellaan iskeekö kirjuriin flunssa.. Aivastuttaa aika kovin ja kylmää...
Luna näyttää meillä kurjan oloiselta myös .. Welmu on pari päivää tanssinut ympärillä korvat pysytyssä ..olisko meille tulossa neidille juoksut ?? Luna nimittäin etsii lämpimiä nurkkia ja sohvan alusia joissa nukkua rauhassa.. tai sitten se on tämä tylsä syksy josta ei selviä kuin nukkumalla sen yli ..
mukavata viikkoa kaikille ..

Ei kommentteja: