sunnuntai 15. heinäkuuta 2007

Maaninka terveisiä


Terkkuja Maaningalta.. eilisen päivän minä ja lapset vietimme hotellilla kun vettä satoi taivaan täydeltä .. Ismo sai mukaansa jyrisevän ja murisevan koiran .Welmu oli tehnyt kaikki mahdolliset kieltäytymiset ja murinat ja hyökkäykset päälle .. toisessa startissa Ismo teki lähtövirheen ja palautti koiran takaisin lähtöön ..piipippiiiip ja sepä startti oli siinä..Koira kävi kyllä niin ylikierroksissa ettei siitäkään olisi tullut varmasti mitään ..
Eipä mitään . hotellille lepäilemään ja kylpylään kellimään ..
Tänään lähdimme koko porukalla mukaan , olihan kisoihin tulossa myös Heikkiset.. Welmu oli taas täpinöissään ja Ismo teki pari pidempää metsälenkkiä jossa harjoitteli starttia..Welmu kun ampuu länderimaisesti käsille heti alussa.. no hieman muunlaistakin katsekontaktia tarvittiin että kaveri rauhoittui ,, niinpä tämän päivän hyppyradan startissa olikin mukava rauhallinen Welmu .. siitä ensimmäisille kepeille ja kääk .. 5 tuli .. No minähän olin ihan varma että siitä se taas lähtee mutta ei.. Welmu teki hienon ja nopean radan eikä enää yhtään virhettä .. sillä saatiin ensimmäisen kerran aika ja hienosti kolmanneksi ..
neljä starttia takana ja nyt kolmen hyllyn jälkeen kolmois sija .. toinen startti kaatui kepeillä jossa kolme kieltoa ja hylly .. eli keppi kouluun nyt meijän pojat ..
Kisapaikka ja järjestelyt oli hienot . kiitos kovasti ..
Seurassakaan ei ollut valittamista .. Petrus oli iki onnellinen kun näki taas Pekan ..
Oheinen kuva yläreuunassa kertokoon kaiken ...

Mutta mukavata viikon alkua kaikille .. Vielä viikko töitä Ismolla ja vapaa alkaa .. siis pe alkaen kattoremontti ..toivotaan auringon paistetta sitten kovasti ..
lisää Maaningan kuvia kuvagalleriassa lähipäivinä ..
kiiiiiitos vielä seurasta Tiina ja Pekka !!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Donnii :) Niin sitä ollaan pystien keräily aloitettu ;)) Hienoa, siitä se lähtee!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Hyvä Weli/Eno-Welmu

- nasu & pumba -