maanantai 9. heinäkuuta 2007

Mukavaa viikonalkuaOnko nyt jotenkin kalenteri sekaisin .. +12 astetta lämmintä ja ukkosrintama paukutteli taas eilen .. lauantainahan täällä oli ihan hirveä ilma koko aamun ja alkoi jo yöllä .. vettä tuli niiiiin paljon ja ukkonen tärisytti ikkunoita.. vielä aamupäivällä kun Helille kampausta tehtiin rätki vettä ja ukkosti kamalasti .. varmasti tietää onnea nuorenparin matkalle..koirat eivät täällä kotona tiedä mistään mitään ..nukkuvat aivan rauhassa , mutta tämä tyyppi tässä vieressä on aivan hulluna.....
Onneksi iltapäivästä sade loppui ja saimme pitää juhlat kauniissa ilmassa.
Meillä valmistaudutaan Ismon ja Welmun ensimmäisiin "ei kotikisoihin.." Maaninka kutsuu viikonloppuna monella startilla..kun saataisiin tuo Ismo vielä kuntoon ..reisi /nivus kipua .. kun ei nyt jouduttaisi perumaan koko hommaa..
Liitän oheen päivän piristykseksi kaikille viikonloppukuvan Schertzosta.. kyllä Kepa on sellainen linssi lude ettei muusta väliä .. se linkkasee toiselta puolelta pihaa heti kun kamera otetaan esille..tässäkin oli luun piilotus kukkapenkkiin menossa ( kuten naamasta näkyy) vaan äkkiä asemiin kun mammalla kamera..a voisin sanoa että se hymyilee kuvassa..
Aloitellaan tämä viikko näin ..
ai niin ja Onnea Aickolle Juvalta se kauan kaivattu cacib ja veli Gabrielille serttejä vaan rop rop ropisee..onnea Anne ja mussut !

Ei kommentteja: