lauantai 6. joulukuuta 2008

Pentulaatikon terveisiä

Terveisiä pentulaatikon reunalta ja hyvää itsenäisyyspäivää kaikille
Ohessa hieman kuvia Weluis Kuusikosta .
Pennut ovat vahvistuneet ja painot alkavat olla jo lupaavia . Pojista Musti on ollut koko ajan hennompi mutta nyt painoa on alkanut tulla ja ruoka maittaa .
Jyrä on se porukan vahvin ja selvästi reippain poika . Ihan selvä Amaranth ..
Sinänsä harmi että kuolleet pennut olivat poikia koska kysyntää uroksilla on kovasti ja kuten jo aiemmin harmittelin . emme pysty vastaamaan kysyntään millään .
Pentukyselyjä on tullut todella paljon mikä yllätti meidät täysin . Kaikille pennusta kiinnostuneille haluankin kertoa että kenellekään emme ole vielä pentua luvanneet ja viime viikkoinen tapahtuma vahvistaa sen että katselemme pitkälle tammikuuhun ennenkuin rupeamme miettimään kenen kotiin kukakin pentu lähtee. Ensimmäinen pentue ja etenkin tämä kaikkine murheineen on meille niin rakas että haluamme pennut sellaiseen kotiin joka on aktiivinen ja joiden kanssa tulisimme olemaan paljon yhteydessä . Ulkomaille emme tästä pentueesta todennäköisesti anna ketään vaan toivomme pentujen kodit löytyvän täältä kotosuomesta .
Siis kaikki pennuista kiinnostuneet :ottakaa toki yhteyttä vieläkin ihan reippaasti! Olen sen verran kauppamies että en myy enkä lupaa mitään ennenkuin tavara on tarkastettu ja voin 100% luvata ostajalle sen että sen myös saa .
Tämän kerron ja korostan sen takia että meille on tarjottu yhdestä piip pennusta kaksinkertainen hinta jos he sen saisivat . Ensinnäkin pentuja ei tehdä rahasta ja toiseksi haluamme tutustua kaikkiin pennun ostajiin tarkasti ennenkuin ratkaisuja teemme . Tottakai on eduksi jos ostajalla on kokemusta länderistä . sitä en kiellä .
Tyttöpennut ovat aivan hurmaavia . Ruska pentu on erityishoidossa ja painoa on saatu kertymään ihan hienosti . Blonditytöt Irmeli ja Kuura ovat ihan omaa luokkaansa , painoa tulee ja tytöt on todella vahvan oloisia . Halla on todella raisu jo nyt .. vauhtia riittää eikä se paljon kysele kun tissille meno on ..
Onneksi Luna on jaksanut hienosti ja ruokakin on alkanut maistaa .. Maanantaina on tikkien poisto ja se varmaan osaltaan helpottaa imettämistä .
Mutta tässä kuvaterveisiä ..pojat kaksin ja tytöt nelistään .
vasemmalla Musti oikealla Jyrä - boys

vasemmalta Irmeli , Ruska , Kuura ja Halla - girls alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5276796959085396642" />

Pentulaatikon reunalta terveisiä .

Ei kommentteja: