lauantai 27. joulukuuta 2008

Iltavellillä










Joulun pyhät alkavat olla pulkassa . Olimme jouluaaton tuolla Kepan luona 20 km päässä . Matka meni mainiosti Royal Canin pentukassissa matka sujui hienosti . Irmeli katseli koko matkan sylissäni maisemia . Irmeli näyttää olevan se autohullu .. Muut nukkuivat sikeästi mutta tämä neiti katseli maisemia .
Saimme Leenalta ( kiitos muuten vielä kovin ) pentuaitausta ja nyt pennut on laajentaneet reviiriä .. nyt on selvä pentulaatikko nukkumiselle ja häkkiosa syömiselle .. sitä on vara vielä kasvattaa tässä viikkojen aikana .
Kepa oli aivan hullaantunut pennuista . Irmeli ja Kuurahan ovat ihan Kepan värisiä . toinen vahti uskollisesti häkin luona aina kun sieltä kuului ääniä . Kepa on hurmaava poika .
Joulupukkikin kävi ja pennut saivat aktiviteettejä laatikkoon . Muutama vinkupehmo ja samettinen agiltyputki saapuu ensimmäisenä arkena .. päästään tekemään temppurataa häkkiin ..
Niihän se nyt on että Joulu on takana ja vapaapäivät käyvät vähiin . Muutama työpäivä ja sitten taas vapaata .Vapaat kyllä hujahtavat nopeasti ja tekemisen puutetta ei tässä taloudessa ole . Pissipaperia vaihdetaan ihan tauotta . Onneksi pennut on oppineet jo tekemään pisut paperille ja kaksut myös .
Ensimmäiset pentuvieraat on käyneet ja kaikki on mennyt mainiosti . Odottelemme vieraita sitten ensiviikolle hieman kauempaakin . tervetuloa kovasti !!
Olimme äsken tässä iltavellillä . Bona velli luomuvaihtoehto ja maissin makuinen sekoitettuna veteen oli iltapalan nimi . Hienosti nämä jo lautaselta käy vellillä . Jauhelihaa ollaan syöty nyt viikon verran ja hyvin näkyy sekin maistuvan .
Huomenissa menee varmaankin rikki 1 kg paino joko Irmelillä , Kuuralla tai Hallalla .
Paperinimetkin on nyt sitten annettu . Pojat ovat Weluis Aslan ( Jyrä ) ja Weluis Ace of Spades ( Musti )
tytöt Weluis Aurora ( Ruuska ) Weluis Amaranth ( Halla ) Weluis Aitara ( Irmeli ) ja Weluis Avalon ( Kuura ) kaikille löytyy omat kappaleensa ja nyt kun nimet on keksitty ne todellakin näyttävät niiltä .
Kun pennut on nyt kasvaneet on niissä selvästi erotettavissa vahvuuksia . Irmeli on kokoporukan pomo ja Ruuska selvästi kaikista pienin ja herkin . Irmeli huutaa niin että talo raikaa ja syy on vaan päästä syliin . Jyrä tulee heti luo jos lattialle istuutuu . Musti on selvä agilitykoira . Kiipeilee ja kikkailee pentulaatikon tangoissa kokoajan . Halla on se joka haastaa porukkaa leikkimään ja Kuura se joka viimeistelee leikit haukkumalla .
Ohessa kuvia ruokailusta ja ruokailun jälkileikeistä . Leikki kesti tarkalleen 23.40 - 23,53 ja sitten uni otti ihan kesken leikin ..

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania ovat peijakkaat:)

Sanna kirjoitti...

Ihania ja lutuisia. Ovatpas pentuset jo kovasti kasvaneet!!

Anonyymi kirjoitti...

Nämä kyllä kasvavat silmissä, kerrassaan suloisia kavereita....mutta eivät vedä kyllä vertoja Welmulle ;) Rapsutuksia sille rakkaalle.
Oli aivan ihana nähdä, ja ehkä me helmikuussa palailemme sinnepäin, joten toivottavasti päästään kylättelemään ihan ajan kanssa...ikävä on kova.