maanantai 13. kesäkuuta 2011

Weluis pentuepäivät

Takana rankka mutta todella ihana viikonloppu Weluis kakaroiden kanssa !
Pentuepäivän suunnittelu alkoi jo viimekesänä heti edellisen tapaamisen yhteydessä . Kaikilla on ollut toiveena se että samalla kertaa pääsisimme näyttelyyn .
Nurmes ja Hyvärilä sattui suurimmalle osalle hyvään viikonloppuun ja niinpä Weluis B-läiset jo pennun ostaessaan tiesivät kirjata kalenteriin koska päivää taas vietetään . Suunnittelu sujui melko helposti kiitos Hyvärilän mahtavalle myyntiosaamiselle - Anulle !
Saimme ihan mahtavan Pehtoorin talon itsellemme käyttöön koko viikonlopuksi . Alakerrassa huoneet jokaiselle perheelle ( yksi jäi ylikin ) ja yläkerrassa yhteinen keittiö ja olohuone .
Päivällistä sai vierestä Kartanohotellista ja aamupalaa myös .
Suosittelen kyllä kaikille lämpimästi Hyvärilää !
Perjantai oli vielä todella kuuma päivä ja ajelimme töiden jälkeen Nurmekseen. Oulun porukka Nemma ja Virva olivat jo paikanpäällä ja heti meidän jälkeemme tulivat Jari ja Lyyti , Tanja ja Aki sekä Lumo .
Iltamassa Waseniukset Hasse ja Josefina sekä Silver hurauttivat paikalle . Ohjelma oli erittäin vapaa eli syömään ja uimaan .
Kaikki koirat kävivät uimassa ja jopa minä ja Tanja jotka tunnustimme että vesi ja järvielementti eivät kuulu ihan jokaiseen kesään kummallakaan .
Henny ja Josefina ystävystyivät heti ja illalla paikalle tullut Emmi sulautui tähän tehotytöt porukkaan täydellisesti . Junnun porukan mukana myös Petrukselle Antti kaveri !
Illalla olimme siis koko jengi kasassa ja kello lähenteli puolta kahta kun olin nukkumassa .
Aamu herätteli meidät lämmöllään ja ulkona terassilla aamiaista nauttiessa tunsi todellakin olevansa lomalla ! Suuntasimme heti aamusta ostoksille , kiersimme Lemmikkiaseman , vaatekaupan jossa tehotytöt saivat kaikki samanlaiset tiimipaidat ja ruokakauppojen kautta takaisin majapaikkaan .
Pienen tankkauksen aikana päätimme että vaihdamme hieman aikataulua ja lähdemmekin Bombatalolle ja siitä kylpylään ! Bomballa saimme pienen opastuksen ja sitten ainakin lasten kohokohta kylpyläreissu !
Uimme parisen tuntia jonka jälkeen hurjan nälän saattelemana taas Kartanon seisovaan pöytään . Kaikki halukkaan juniorit palkittiin upeilla jäätelöannoksilla :0)
Lapset olivat kulkeneet mukana koko päivän hienosti ja hienoinen väsymys oli jo ilmassa ..
Majatalossa pieni lepohetki ja sitten kuvauksiin , näyttelyharjoituksiin ja nypintäoppiin .
Taivas salamoi jossakin kaukana ja upea ilta-aurinko helli niin että saimme olla kokoillan ulkona !
Hienosti koirat toimivat ja koska ulkona oltiin alkoi iltapalanälkäkin jo tulla . Olimme varanneet illaksi savukodan , entisen ihanan riihen !
Siellä ruokaa oli lähes 50 hengelle ja makkaranpaiston ohessa porukka lähinnä tuijotti väsyneenä tulta !
Iltaa istuttiin ja klo23 taisimme olla kaikki jo nukkumassa !
Ihana ilta ja aika tuntui loppuvan kesken ..
Sunnuntaiaamuun heräsimme ja keli oli kylmentynyt sen 20 astetta ja pihalle oli ilmestynyt näyttelykehät . Illalla harjoittelimme ruohikolla ja kappas vaan , kehämme olikin hietikolla !
Vettä ripsi ja kiittelin Hyvärilän henkilökuntaa siitä että saimme olla talolla niin kauan kuin tarvis vaati .
Pidimmekin sitä tukikohtana koska oma kehämme alkoi vasta 14 jälkeen .
Mukaan joukkoon saapui Kaija , Kari , tytöt ja Alma joka kunnioitti juoksuisella olemuksellaan muuta porukkaa ja tuli vain näyttelyyn . Harmiksemme huomasimme että kukaan koirista ei reagoinut mitenkään juoksuiseen siskolikkaan .
No tyttöjen kanssa tämä on tätä , viimeksi Luna mamma juoksi ja nyt Alma !
Näyttely meni hienosti ja tuomari Harto Stockmari antoi Susalle , Almalle ja Lumolle H : t ( voi että se keltainen nauha ..miksei siihen totu ? ) ja Junnu voitti ensimmäisen sertinsä ja oli siis rop !
Ihan mahtavat tunnelmat ! Kaikilla hyvät arvostelut , muutama hauska yksityiskohta kuten Alman korvat jotka olivat huolimattomat !!
Junnu jäi vielä bis kehään ja siellä esiintyikin hienosti mutta edelleen allekirjoitan sitä että mitä länderi tekee ryhmässä 9 ?
Mutta hienosti meni ja kiitos Sannalle ja Jarkolle upeasti koutsatusta koirasta .

Kaikkinensa viikonloppu oli kovin tunteikas ja kaikki koirat muistivat meidän perheestä eri ihmiset ! Junnu rakasti minua rajusti ja Nemma hakeutui Hennyn seuraan , Lyyti oli aivan Petruksen poika ja meidän Rauli rakasti kaikkia !!!
Silver oli ihana reipas poika ja Lumo oma ihana komia poika . Oli mahtava huomata se miten kaikki koirat ovat selväpäisiä eikä kukaan räyhännyt turhia . Siellä ne talossa kuljeksivat irti ja pihalla leikkivät kaikki sopuisasti . En tiedä muistaako Luna heitä lapsikseen mutta kovasti se niitä komenti .

Nyt suunnittelemaan seuraavaa tapaamista jota pyydettiin jo talveksi koska kesään on liian pitkä aika ! totta se kyllä onkin , tuntuu kuin kesä olisi jo mennyt kun tätä niin kovin odotti .

Iso kiitos ja halaus teille kaikille !!! Perhe Ahtiala kiittää ja kuittaa ihanan viikonlopun ja toivottaa teille kaikille lämmintä kesää - ei sanota hyvästi sanotaan vain näkemiin kunnes taas tavattaan !

Ei kommentteja: