keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Hyvää uutta vuotta ! Happy New year !

Rauli , Esca ja Luna
Luna ja lapset , Rauli , Suza ja Luna
Parhaat kaverukset Esca ja RauliRauli

Joulukoira Kepa
Yritimme ottaa tuoreet kuvaterveiset teille kaikille niin että koko porukka olisi kuvassa .. häpeilemättömästi me käytimme hyväksi makkaraa ..
välillä kuvassa oli kaikki välillä ei ..
Suru Welmusta alkaa jo helpottaa ja tytötkin alkavat rauhoittua . Valtataistelua ei enää ole niin paljon kuin viikko sitten . Rauli on löytänyt paikkansa ja härrää kaikkien kanssa .
Öisin kuuntelen edelleen jos jossakin kolahtaisi ja täytyisi mennä apuun Welmun epilepsiakohtaukseen , on se kyllä hirvittävä tauti mistä jää pitkäksi pitkäksi aikaa ikävät muistot
Kiitos kaikille teille koiraihmisille ja muillekin tuttaville kauniista muistoista joita olette Welmusta meille muistelleet !

Hyvää uutta vuotta kaikille teille ja parempaa tulevaa vuotta 2011 !

3 kommenttia:

sari kirjoitti...

On se Rauli mukavanoloinen poju!

Lumous kirjoitti...

Hyvää Uuttavuotta sinnekkin päin suomea! Raulista on kasvanut oikea mies;)

Sanna kirjoitti...

Voi, miten komia poika on tuo Rauli. Sillä on ihan Hugomainen pää. :) Meidän Junnu on taas kyllä ihan ilmetty äitinsä. Ne kaksi kun saisi joskus samaan valokuvaan...

Suru palaa meidänkin mieliimme nykyisin vielä aika useastikin, ikävä on vieläkin. Junnua sanotaan usein Hugoksi. Kauniit muistot tuovat vielä kyyneleet silmiin. Voimia teillekin kovasti vielä kerran.

Parempaa Uutta Vuotta teille kaikille! Escalle erityisrapsutukset, näytti kuvassa tarvitsevan niitä. :) Terveisiä myös Hennylle ja Petrukselle, Ismoa unohtamatta!