sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Talvi on tullutEilen ja tänään saimme lunta ja tänään olimmekin koirakoulun syysretkellä ihanissa lumisissa maisemissa Ruunaankoskilla .
Mukaan reissuun otimme vain pojat Welmun ja Raulin .
Tytöt jäivät kotiin - Suza aloitti nimittäin viikolla juoksut ja ajattelimme että jätetään likat kotiin toistensa kaveriksi .
Rauli sai tänään korviin teipit koska kuten muutkin B-läiset on korvat alkaneet nousemaan , kyllähän se Escada yritti kovasti auttaa ja repiä laastareita pois mutta kyllä ne vaan on nyt pysyneet .
Siihen kun vielä siskopuolen Suskin vaaleanpunainen kelsiturkki pistettiin päälle oli kaveri ulkona sennäköinen että mie en liiku minnekään ..
Sini ottikin kuvia ja saatte myöhemmin ihailla kaverin syyslookkia !
Retki oli mukava ja ilma aivan mahtava .
Welmua vaan seurataan vieläkin ja kyllä se rotanmyrkky teki tehtävänsä niin että Welmu on vanhentunut todella paljon näinä viikkoina
Juoksukilpailussa oli sama into kuin ennenkin mutta juoksun jälkeen kaveri painui maihin ja jännitti katsoa että nouseeko ollenkaan ..
Onhan tässä hieman tippa linssissä todettava se tosiseikka että eipä kaveri ole entisensä enää .
Tässä muutama kuvaterveinen reissusta !

2 kommenttia:

Lumous kirjoitti...

täälä sataa juuri ensi lumi,ihanaa kun kura kelit väistyvät.voi Welmua,muistan Welmun aina niin energisenä ja pirteenä.kyllä on niin sääli tämä myrkytys tapaus.iso W on niin oma persoonansa:):)

Sanna kirjoitti...

Junnulla teipit oli korvissa yhden yöseudun yli ja nyt on korvat pysyneet tosi nätisti. Ihana Rauli, kyllä se vaan on aina niin suloinen! Woi Welmua. *halitus*