sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Maailmalle lentäneet

Gunilla Hansson Kennel Pophams Visby, Sverige och Weluis Buzz Buzz Nisse

Virva ja Nemma Birger , Weluis Be Bob A Lula
Jari ja Sirpa sekä Lyyti, Weluis Baby Blue Eyes
Viikonloppuna pentulaatikko tyhjeni ihan urakalla ..
Perjantaina lähti Nemma Birger Ouluun Siiri länderin ja Virvan luokse ! Matka oli mennyt hyvin ja Nemma oli viimeisin jota Luna vielä imetti , eilen lauantaina ei tissibaari ollut enää auki kun Lyyti yritti käydä lähtötissillä .
Lyyti Bäbs lähti eilen Sirpan ja Jarin mukana Askaisiin , sielläkin talossa on kokemusta ländereistä ja nyt entisten ja poisnukuttua oli aika uudelle länderille .Lyytin matka oli sujunut hyvin ja täytyy todeta että tyylikkäin pihasta lähtö oli tyylillä , reippaasti pää pystyssä Sirpan sylissä katseli kun pihasta lähtivät !!

Eilen juhlimme sitten Hennyn 8-vuotisjuhlia ja aamulla aikaisin pakkasimme Luna mamman , Raulin , Heilin ja Buzzin eli Nissen autoon ja suunnistimme Joensuuhun .
Nisse matkasi Kennel Pophamsiin Visbyn saarelle Nillan ja Ollen luokse .
Vietimme mukavan iltapäivän Nillan kanssa ja pääsimme saattelemaan Nillan ja Nissen ihan lentokentälle asti .
Lapset katsoivat haikeana kun kone kaartoi taivaalle mukanaan Nisse hienossa lentokassissa .
Tack Nilla !!! Thank you Nilla , it was very nice afternoon !!! hyvää matkaa kaikille karvalapsille uusiin koteihin ! nyt kotijoukoissa on Heili ja Rauli , Heili lähtee viikon päästä omaan kotiin ja Rauli jää vielä rauhassa tänne kasvamaan .
Weluis b- pentue on siis yhtä vaille lähetetty maailmalle ! meitä on siunattu aivan ihanilla perheillä ja olemme niin onnellisia että olemme saaneet pennut juuri teille !
Kiitos siitä teille kaikille !!!!
Petrus sai oman huoneensa takaisin ja paluu normaaliin arkeen voi alkaa .. Nytkin Heili nukkuu tässä jaloissani ja Rauli omassa korissaan.
hyvää viikkoa kaikille teille !!!

Ei kommentteja: