maanantai 22. maaliskuuta 2010

Escada ja talavisota

Escada - kuokkavieraana talvisodan päättymisen vuosijuhlassa , kylläpä illalla väsytti ..
Hennyn tyylinäyte
Herra numero 14
Helinä !
Kennelipoika Petrus ja kummien Suklis koira ;0)
Kuulumisia kun nyt koneelle ehtii istahtaa ..
Suski juoksuissa , olimme lähdössä Kolin lomalle niin kas kas ..suzalla juoksut . Sama tapahtui kesällä kun olimme pakkaamassa autoa kohti länderileiriä niin neiti aloitti juoksut silloinkin .. Liittyyköhän tähän joku pakkaussyndrooma ??
No olimme Kolin maisemissa reissussa ja yhden ainoaa kuvaa ette saa koska perillä huomasimme että kameran muistikortti oli mennyt rikki .. Nooo hyvältä näytti ja mukavaa meillä oli .
Esca ja Welmu menivät maalle meidän reissun ajaksi ja vain Suski ja Luna lähtivät mökkeilemään .
Lauantaiaamuna äiti laittoi viestin että Esca on lähtenyt omille teilleen .. No soittelin perään ja kuulin että kotiuduttu oli ...
Nurmijärvi siis tämä meidän Nurmijärvi täällä on vanha talvisodan sotimispaikka ja viimeviikonloppuna siellä oli meleko isot juhlat tämän sodanloppumisen vuosijuhlan takia .. Normaalisti kylän väkiluku on siinä kymmenen molemmin puolin mutta juhlan takia sinne tultiin mm 4 linja-autolla juhlaan mukaan ..
No aikansa pihapiiristä huudeltuaan äiti oli ottanut auton alle ja lähtenyt etsimään Escaa ja siellähän se oli seistä tököttänyt autojen ja ihmisten seassa katsastamassa että mitäs täällä nyt tapahtuu ...Tuttava rajavartia oli äidille huudellut että täällä taitaa olla Terhin koiria ..
Noo eikun kaveri kyytiin ja kotiin takaisin pappilaan ..
Onpahan ollut näissäkin billeissä Saksan edustus paikanpäällä ihan kutsumatta !
En minä tiedä mikä Essua on riivannut kun ei se koskaan ennen ole pihasta minnekään lähtenyt .. ;0) no loppu hyvin kaikki hyvin ..
Täällä onkin ollut tosi kauniita kevätpäiviä , nytkin aurinko paistaa ihan siniseltä taivaalta ja on tosi kaunista .
Koirakoulun uudet kurssit ovat alkamassa kuukauden päästä ja ryhmiä jo kovasti niiihin kasataan . Pentukurssi onkin jo muutamaa paikkaa vaille täysi vaikkei siitä ole ehditty vielä ilmoitusta laittaa !
Viimeviikolla kävimme haistelemassa pentukoiran tuoksuja .. Petruksen kummit saivat viimeviikolla samojedipentu Helinän ! Aika suloinen pakkaus ..vai mitä ?.


Eilen koiraihmiset olivat kevätpäivillä ja meidän perhe taas hiihtokeskuksella . Lapsilla oli hippohiihdot ja mie keittiötalkooporukassa .
Olin luvannut jo aikapäivää sitten että tarjoan kaikille tuttaville ja asiakkaille kahvit ja pullat kun naksahtaa mittariin 40 vee ja nytpä sen eilen pääsin virallisena päivänä myös tekemään !!! Henny sai vielä kilpailunumerokseen 40 joten sehän meni niinkuin pitikin ! Juhlintaan ei ole nyt aihetta sen isommin , katsellaan sitten 10 vuoden päästä ..

Mutta nyt täällä taas palataan arkeen ja väännetään sorvia niin paljon kuin rahkeet kestää .. Ismo on lomautettu ainakin 4 kk joten perheen sisäinen roolijako on nyt muuttunut .. mie töissä ja Ismo kotihommissa ..
Mutta mukavata viikkoa kaikille , toivotaan että aurinko hellii meitä !

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut 40v!!