lauantai 30. tammikuuta 2010

Siskokset

Ohessa kuvasarja siskoksista näyttelyharkoissa , siskosten jälleen näkeminen ei ollut se kaikista lämpimin ja jätimmekin suosiolla sen siihen ettei likkoja enää ensimmäisen ärähdyksen jälkeen laskettu liian lähelle toisiaan ..ensiviikon Enon näyttelyä silmällä pitäen ..
Elokuussa on viimeksi nähty ja onneksi sentään Alma minut muisti ! Aivan ihanan vastaanoton sain kun Kaija ja Alma tulivat lemmikkiasemalle , naama pestiin ja ilolirut laskettiin !
Siis ensiviikolla Enon näyttelyyn Suza , Alma ja Lumo ! Todella mukavaa !
Länderipuoti on nyt sitten lähetetty maailmalle ja puodin pito osaltani on päättynyt . Kiitos kaikille mukavista ideoista tuotteiden kanssa ja innokkaasta kaupankäynnistä .
Tuli tutustuttua uusiin ihmisiin tämän kautta ja muutoinkin kun aikaa oli , homma oli todella mukavaa . Nyt tavarat on etelässä ja näin ollen lähempänä kaikkia yhteisiä tilaisuuksia .
Meillä hiihtokoululaiset on olleet vapaalla pakkasten takia , nyt olisi luvassa lauhtuvaa ja toiveet että tiistaina olisi taas hiihtokoulua luvassa .
Tänään vietimme suvun vanhimman 90v päiviä ja totesin ihaillen että siihen olisi pyrittävä ..
Lotossa ei tullut 7milj ainakaan meille , mutta 4 oikein sentäs ja Kuunkuiskaajat euroviisuihin ! hyvä entiset Värttinän tytöt !!!
mukavaa viikon alkua kaikille ja toivotaan että ensiviikonloppuna on tarjolla teille voitokkaita kuvia Weluis A pentueen näyttelystä !

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Enon näyttelyyn Suzalle, Almalle ja Lumolle toivottaa Ryti-iskä kotijoukkoineen :)

Sit toukokuussa joensuuhun tulee varmaan Mustikin ja ehkäpä innostun ilmoittamaan isäpapankin näytelmiin lasten kanssa.... mut tarkoitus olisi joka tapauksessa tulla sinne tapaamiseen mukaan.

Tanja kirjoitti...

voi ku kiva olis tavata Musti ja Ryti toukokuussa!!:)

sää näyttää pakkasen puolesta ok,kumpa lumi sade pysyisi myös poissa!alan pakata vasta loppu viikosta,että 100% varmaa tulomme ei ole,vaikka hotelli onkin varattu;(

pitääkö myös häntä nyppiä?se on eri kaliberia Lumon nypityn kropan kanssa nyt..

Welmuset kirjoitti...

Olisipa mukavaa toukokuulla saada koko katras kokoon .
Olen varannut jo majoitusta Huhmarista pe- su ja ajatuksena on se että lauantaina pidetään se tapaaminen ja ollaan ihan vaan siellä Huhmarissa ja su osallistutaan näyttelyyn kun se on kv päivä
Molempina päivinä on nimittäin sama tuomari ..
Juu Tanja kyllähän se häntä nypitään ihan samalla tavalla kuin kroppakin , laitelin sulle s-postia asiasta .
Kaikille mukavaa viikkoa ja keli ainakin nyt suosii - 4 astetta ja mukava talvinen päivä
Lunta meillä on todella vähän muuhun suomeen verrattuna . hiihtokeskuksella ei ole saatu metsään tehtyä kaikkia latuja koska siellä on niin vähän lunta !
No tälle illalle on luvattu lumisadetta katsotaan tuleeko yhtään lisää !